Matan sa Stojedinice tvrdi: Službeno priopćenje koje su poslali nije istinito!

Foto: Facebook

NAKON što je jučer u medijima objavljen obračun Matka Antonovića Matana s vlasnikom Radija 101, Thomasom Alexanderom Thimmeom, u poslijepodnevnim satima stiglo je službeno priopćenje sa Stojedinice.

U njoj je stajalo da voditelj zbog svoje izjave u eteru "nije pretrpio nikakve posljedice, nego mu je na vlastiti zahtjev odobren kratki godišnji odmor. Nakon toga, vraća se na Radio".

Ipak, kasno sinoć sam Matan oglasio se putem Facebooka gdje je napisao: "Najprije da se ispričam mnogima kojima se ovih dana nisam javio ili im nisam odgovorio na sms-ove. Telefon mi nije prestajao zvoniti, a kako su mi trenutno 'ograničili usluge' - ne mogu zvati ni slati poruke - jednostavno... Dakle, nemojte mi zamjeriti. Svima Vam zahvaljujem na podršci koju ste mi iskazali. Iako sam sklon omalovažavati izražavanje stavova preko društvenih mreža, danas sam na vlastitoj koži osjetio koliko mi to znači. Puno Vam hvala. Ono što u ovome trenutku mogu reći - službeno priopćenje Radija 101 koje se pojavilo na nekim portalima NIJE ISTINIITO!!! Istinu ću reći sutra, na konferenciji za novinare, u prostorijama HND-a (Perkovčeva) u 10:00. Ukoliko netko osjeća da bi se tamo trebalo pojaviti - bilo bi mi drago. Zahvaljujem Vam svima još jednom".

Pročitajte više