Match.com ponudio joj Jamesa Holmesa za partnera: Zastrašujuće je biti povezan s masovnim ubojicom



KORISNICA stranice za pronalaženje partnera Match.com, u medijima predstavljena kao Diana, nemalo se iznenadila kad je u petak otvorila svoj profil i otkrila koga joj kao potencijalnog dečka nudi popularni servis, prenosi TMZ.

Pred Dianinim se očima pojavila fotografija i profil Jamesa Holmesa, čovjeka koji je na projekciji filma "The Dark Knight Rises" u Coloradu ubio 12 i ranio 58 ljudi. Samo jedan dan nakon pucnjave mladu je ženu dočekao ovaj morbidni prijedlog, a izjavila je da je "prilično zastrašujuć osjećaj bio shvatiti da su te povezali s masovnim ubojicom".

Diana je ispričala i da James nije bio aktivan na stranici posljednjih 24 sata u trenutku kad se ona ulogirala pa je sasvim jasno da je profil kreiran prije pucnjave. Ona je stranicu obavijestila o Jamesovom profilu i oni su ga u vrlo kratkom vremenu deaktivirali.

Među informacijama o osobnim afinitetima na profilu je stajalo:

Omiljeni filmovi: "Previše je dobrih filmova da bih imao omiljeni, možda "Dumb and Dumber", "Hachiko", "Star Wars" itd.
Omiljena knjiga: "Where's Waldo?"
Politički stavovi: Sredina ceste
Religijska opredjeljenja: Agnostik

"Pošalji mi poruku ako si zainteresirana ili tražiš seksi provod. Vrlo dobro!" i "Provodim puno vremena razmišljajući o budućnosti. Mozak = raznesen", neke su od poruka koje su stajale na profilu i kojima se Holmes odlučio obratiti potencijalnim partnericama.

Pročitajte više