Miss Hrvatske negira napise: Sve su izokrenuli da zvuči drugačije od onog što sam ispričala!

Foto: Facebook

AKTUALNA Miss Hrvatske Lana Gržetić javno je prozvala direkciju hrvatskog izbora, no oni su sve demantirali, a sada su o cijelom slučaju poslali i priopćenje za javnost koje donosimo u cijelosti.

Direkcija izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta na čelu s direktoricom Majom Kuljiš i aktualna missica Lana Gržetić složno negiraju postojanje nesuglasica koje su se pojavile u medijima ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji.

"S novinarkom sam razgovarala o svemu, opušteno i razdragano, sretna što svoja iskustva s izbora mogu podijeliti s osobom koja živi na Baliju i koja tako dobro pozna taj rajski otok, a ona je povremeno zapisivala. Pričala sam joj o divnim djevojkama kojima sam okružena, sjajnoj organizaciji izbora, znamenitostima otoka koje sam imala priliku vidjeti i o ekskluzivnim resortima u kojima sam boravila. Bila sam iznenađena kada sam pročitala članak jer priča ispričana u njemu nema mnogo veze s mojom, a tekst nikada nisam dobila na autorizaciju kao niti direkcija prema mojim saznanjima. Sve je nekako bilo izokrenuto i zvučalo je sasvim drugačije od onoga što sam ja pričala. Nije bilo ugodno pročitati da je među akterima ovog izvrsno odrađenog posla bilo ikakvih nesuglasica. Da je posla bilo zaista mnogo, to svakako stoji, ali i to da su se svi, bilo u Hrvatskoj ili na Baliju maksimalno trudili da bude odrađen najbolje što se može i u skladu s visoko postavljenim standardima. Isto tako raspoloženje nije niti u jednom trenutku bilo na kušnji. Na Baliju je to jednostavno nemoguće. Toliko divnih ljudi, prekrasnih, susretljivih i toliko divnih djevojaka iz cijelog svijeta. Svih kultura i svjetonazora. Toliko angažiranog osoblja... Nemoguće je sve to nabrojati ili opisati, ali jedno je sigurno. Svi smo bili kao jedan i imali pred sobom samo jedan cilj, a to je ostvariti neponovljivi spektakl, zbližiti se, pomagati jedna drugoj u bilo čemu, jer pomoć je uvijek potrebna i poželjna. Nije to bila samo smotra ljepote, već i smotra prijateljstva, humanosti, razdraganosti. Iznenadilo me da su u nekim medijima izašli tekstovi o nesuglasicama, bilo je samo mnogo posla, što je normalno. Uostalom u svim svojim datim intervjuima vidljivo je da moj način komunikacije nije takav. Nikada ne bih sebe nazvala Pepeljugom, pa ja se osjećam kao prava princeza od prvog trenutka kada sam postala Miss Hrvatske", govori lijepa Riječanka Lana Gržetić.

"Žao nam je što smo medijsku pozornost privukli na ovakav način, a ne onako kako to doista zaslužujemo svi mi zajedno, Lana, njena obitelj, sponzori i cjelokupan tim direkcije. Naime, svi smo uložili mnogo truda i svi smo dali sve od sebe da ovaj izbor bude koju stepenicu iznad u odnosu na prethodne godine pa smo očekivali da će nas mediji podržati na tom putu. Kako bilo, ova epizoda nije ni na kakav način narušila naše odnose, a Lana je divna, talentirana i plemenita djevojka i pred nama je mnogo projekata koje ćemo zajedno odraditi i u kojima će se pokazati zašto upravo ona nosi titulu najljepše. Uostalom titula ne traje šest dana niti mjesec dana. Ona traje sve dok se ne izabere Lanina nasljednica, a za to ima skoro punih godinu dana. Lana će uvijek biti i ostati Miss Hrvatske 2013. No, za direkciju je najvažnije to da nam ova pomalo neugodna medijska prašina nije zamaglila poglede i da jasno vidimo kako je naša vizija blistavog, glamuroznog ali i društveno korisnog izbora Miss Hrvatske ostvariva", riječi su Maje Kuljiš, direktorice izbora.

Lana Gržetić se vratila svojim školskim obvezama i s veseljem nadoknađuje propušteno. Uskoro je očekuju i brojni angažmani na revijama i promotivnim snimanjima.

Pročitajte više