Muževni Bieber ruši rekorde: Spot za pjesmu "Boyfriend" pogledan skoro 20 milijuna puta



JUSTIN BIEBER planirao je pokazati svoju odraslu stranu. To je i napravio u spotu za pjesmu "Boyfriend", a očito mnogi žele vidjeti njegovu muževnu stranu jer je video u samo jednom danu na Youtubeu pogledan osam milijuna puta, javlja Hollywood Reporter. Spot je objavljen u četvrtak, a do danas je pogledan skoro 20 milijuna puta.

Bieber se u spotu druži sa svojom ekipom, okružen skupim automobilima, a pridružuje mu se i seksi djevojka, koja neodoljivo podsjeća na Selenu Gomez. Justin je više puta pohvalio Rachel Barnes, djevojku iz spota. "Odabrali su dvije cure na temelju fotografija, a onda su one došle te je izabrana ona koja bolje izgleda pred kamerom. Bila je predivna i nije bilo upitno hoće li ona glumiti. Pomalo izgleda kao Pocahontas", rekao je Justin o zgodnoj djevojci.

Djevojka je inače u braku od prošle godine, a obožava Justina i Selenu. "Justin i Selena su preslatki i nerazdvojni, a ja sam udata. Ja sam Beliber, no nisam njegova djevojka. Bilo je sjajno biti dio tog ludila, makar i tijekom jedne pjesme", zaključila je Rachel o snimanju spota u razgovoru za TMZ.

Pročitajte više