Na male ekrane stiže "Kriza srednjih godina": Zvijezde serije Enis Bešlagić i Nikola Kojo

Foto: Press

U SARAJEVU se posljednjih dana punom parom snima nova humoristična serija "Kriza srednjih godina", jedan od RTL-ovih jesenskih aduta, koji će u prvoj sezoni imati 12 nastavaka.

Scenarij potpisuje Feđa Isović, autor još jedne uspješnice - serije "Lud, zbunjen, normalan", ali i hvaljenog filma "Halimin put". Zvijezde "Krize" su Enis Bešlagić i Nikola Kojo, poznat iz filma "Parada", koji tumače dvojicu braće.

Aleš i Miron prolaze kroz krizu srednjih godina u koju su upali zbog neuspjeha sa ženama. Aleš (Nikola Kojo) je veterinar koji je perfekcionist i mrzi svoj posao, dok je Miron (Enis Bešlagić) prava suprotnost starijeg brata, po zanimanju je slikar i s ruksakom preko ramena obilazi svijet. No, nakon deset godina vraća se živjeti kod brata u kuću koju su naslijedili od oca. Vodeći se idejom da glazbenici imaju više uspjeha kod žena braća zajedno s prijateljima Jeremijom (Mirvad Kurić) i Pakašom (Aleksandar Seksan) osnivaju bend kojem daju ime "Penopauza".

Tijekom vikenda i sami smo posjetili set u Sarajevu gdje glumci nisu krili oduševljenje ovim projektom.

"Ovo je nešto najbolje što sam dosad radio, a za samu sam se ulogu pripremao dva-tri mjeseca, rekao nam je Enis Bešlagić otkrivši kako njegov novi lik nema nikakve sličnosti sa Šemsom, osim toga što su oboje Bosanci.

"Neka će starleta imati veću gledanost od mene, no to ne znači da je ona i bolja od mene. Ne možemo se s tim uspoređivati", kaže glumac koji se odlično slaže sa svojim serijskim bratom Nikolom Kojom.

On je također istaknuo da mu je pravo zadovoljstvo snimati seriju, a očaran je i sarajevskim načinom života.

"Najviše me se dojmio duh ljudi, koji su jako vedri i veseli, što je dobro, s obzirom na sve što se ovdje događalo", rekao nam je Kojo kojeg smo pitali i je li imao tremu snimajući u prošlosti scene s Lepom Brenom.

"Nisam, nemam ja tremu, osim kad sam bio dječak. Tada sam radio s legendarnim glumcima poput Milene Dravić, Relje Bašića i Borisa Dvornika. Prošle sam godine upoznao Borisovu nećakinju, slikao sam se njom, vežu me lijepe uspomene za njega, ali i Dina, s kojim sam se družio devedesetih godina", otkrio je Kojo.

"Ljudi su već drugog dana snimanja funkcionirali kao da je peta sezona serije. Mislim da je to garancija da ćemo dugo živjeti i da će ova kriza potrajati", rekao nam je redatelj serije Elmir Jukić.



 

Pročitajte više