Na prestižnoj dodjeli zvijezda "Teorije velikog praska" napravila poveći gaf pa joj u pomoć priskočio - bivši

Foto: Guliver Image/Getty Images 

NA OVOGODIŠNJOJ, 41. po redu, dodjeli People's Choice Awardsa, "Teorija velikog praska" odnijela je pobjedu u kategoriji omiljene TV serije.
 
A prije tog proglašenja, glumica iz serije, Kaley Cuoco, pobijedila je u kategoriji najomiljenije glumice iz TV komedija, te je održala i prigodan govor. No, dok je nabrajala ljude kojima je zahvalna, zaboravila je spomenuti, ni više ni manje, nego svog supruga, Ryana Sweetinga. 
 
Kada se, nešto kasnije, na binu popela cijela ekipa serijala da bi primila nagradu, njenu je grešku ispravio njen bivši, Johnny Galecki, koji također igra u popularnoj seriji, a s kojim je Cuoco bila i u dvogodišnjoj vezi.
 
"Samo kratko, molim vas, Kaley se zaboravila zahvaliti svom suprugu pa ću ja to sada napraviti umjesto nje", najavio je Galecki i poručio zaboravljenom suprugu: "Ryan, ti si moje srce i ne mogu uopće zamisliti što bih bez tebe".
 
Kaley se, na sreću, zna šaliti i na svoj račun pa je bivšem zahvalila, uz osmijeh.

A uz "Teoriju velikog praska", ovogodišnja dodjela People's Choice Awardsa protekla je i u znaku Bena Afflecka, Roberta Downeyja Jr., Jennifer Lawrence te serije "Grey's Anatomy". Listu nominiranih i pobjednika u pojedinim kategorijama možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više