"Najgori čovjek na svijetu" objasnio zašto ne želi izlaziti s debelim curama, ali ni crnkinjama: "Oni su kao majmuni"

Screenshot: Huffington Post

PRIJE nekoliko dana pojavila se priča o muškarcu iz Austina koji je (prilično rasističkim) oglasom pokušao naći djevojku: ona mora biti mršava, bjelkinja ili latina i ne smije biti promiskuitetna, a voljan je platiti 1500 dolara onome tko mu je nađe.

Vrlo brzo mediji su ga prozvali "najgorim čovjekom na svijetu", a njegova je stranica SleeplessInAustin postala toliko popularna da se srušila pod brojem znatiželjnika koji su željeli vidjeti događa li se stvarno ono što mediji prepričavaju.

A sad je dotični Romeo Rose, koji tvrdi da mu je to pravo ime, pristao na intervju s Huffington Postom. I samo još pogoršao mišljenje ljudi o njemu. Naime, opisao je žene s viškom kilograma kao "vizualno odbojne" i one koje nemaju samopouzdanja te usporedio crnce s majmunima, a intervju je otvorio "šaljivom" rimom: "I'm Romeo Rose, and I pimp them hos" (Ja sam Romeo Rose i podvodim kurve).

Nakon što pogledate video sami zaključite jesu li u pitanju stvarni stavovi jednog 39-godišnjaka, koji su natjerali voditeljicu da prekine intervju, ili samo još jedna internetska podvala.

Pročitajte više