Najljepših 10 preko 40: Iako su prevalile četrdesetu i dalje su prokleto seksi!



KAO ŠTO i sam naslov kaže, one su starije od 40 i prokleto su seksi. Treba li još što dodati?

Bez previše filozofije, ovo je lista koja poseban naglasak stavlja na "zrelije dame" koje su uspjele zadržati svoj seksepil, a njihov izgled daje naslutiti da ćemo ih kroz nekoliko godina morati uvrstiti na listu čistih petica preko 50.

1. Monica Bellucci (48)



Naravno, nismo originalni, ali kako izostaviti jednu od najljepših žena na svijetu? Monica Bellucci je neizostavni dio ovog i svakog drugog popisa koji nabraja najljepše žene svijeta, osamdesetih, devedesetih, preko 40, blizu 50, MILF ili bilo što drugo. Ona je neopisivo seksi i prije svega ono što nazivamo "pravom ženom". 

2. Sofia Vergara (40)



Na ovom bi mjestu inače bila Salma Hayek, ali Sofia Vergara je "Salma Hayek v2.0". Malo poboljšana verzija za one koji traže nešto novo. U svakom slučaju, ovog se ljeta pridružila damama iznad 40, a sudeći po tome kako izgleda, "posljedice gravitacije" su nepostojeće i vjerujemo da će se u ovom društvu zadržati još dugi niz godina.

3. Salma Hayek (46)



Nebrojeno je puta dokazala da je jedna od najpoželjnijih glumica današnjice, a u prilog njenom seksipilu ide i to da je "vruća mama" neovisno o tome kojoj generaciji pripadate. Rođeni ste u sedamdesetima? Vruća je! U osamdesetima? Vruća je! Devedesetima? Naravno! Prije desetak godina? Strpite se, zavoljet ćete je. 


4. Jennifer Aniston (43)



Iako je ne bismo mogli nazvati klasično lijepom, svi će se složiti da je Jennifer Aniston neopisivo seks i za svoje se 43 godine drži bolje od većina žena koje možete vidjeti na ulici, ali i na malim ekranima. Još uvijek aktivna, još uvijek popularna i još uvijek zgodnija od Angeline.

5. Marisa Tomei (47)



Marisa nije klasična ljepotica, ali je prokleto seksi i to znaju svi koji su imali prilike pogledati njene golišave scene iz filmova u kojima se pojavila. Ova Njujorčanka imala je prirodni seksepil i šarm "djevojke iz susjedstva", a to je uspjela zadržati sve do danas. Iako je, naravno, više ne možemo nazvati djevojkom.

6. Sandra Bullock (48)



Njena "epizoda" u showu "Chelsea Lately" samo je dodatno potvrdila ono što smo već jako dobro znali - Sandra Bullock još uvijek ima "ono nešto". Većina muškaraca složit će se da je "miljenica Amerike" ujedno i "miljenica Hrvatske", ali i svake druge zemlje. Čak se ni Vatikan ne bi bunio.

7. Sophie Marceau (45)



Sophie bez ikakve sumnje spada u skupinu žena koje su uz ljepotu i seksipil uspjele osvojiti i damskim držanjem koje ju svrstava u posebnu kategoriju. Na pola puta do 50, a još uvijek čista desetka.


8. Halle Berry (46)



Tamnoputa oskarovka morala se naći na ovoj listi. Nije originalno i svi ste znali da će se ovdje pojaviti, ali bilo bi suludo ne uvrstiti Halle. Halle je ujedno i jedna od onih žena koje postaju sve ljepše iz godine i godinu i dobivaju na seksepilu. Naravno, u Hollywoodu nije teško održati ljepotu, ali ipak. Halle nije bilo tko.

9. Gwen Stefani (43)



Iako se na ovom mjestu mogla naći i Famke Janssen ili Kylie Minogue, na kraju smo na listu ipak uvrstili i ovu pjevačicu koja se nedavno ponovno vratila i dokazala da je još uvijek u formi. Ne nužno glazbeno, ali kad su prelijepe žene u pitanju, ne valja sitničariti.

10. Elizabeth Hurley (47)



Iako se polagano približava pedesetoj, Elizabeth Hurley i dalje je neopisivo seksi. Naravno, nemamo je prilike vidjeti u onolikoj mjeri koliko bismo htjeli, ali to ne mijenja činjenicu da je ova žena itekako zaslužila da je spomenemo. Ona je još uvijek seksi i za njom se još uvijek okreću glave.

Pročitajte više