Najveće iznenađenje koje je mogao prirediti svojoj zaručnici

Screenshot: Vimeo

NAKON što se Carly Butler vratila kući u Kanadu sa šestomjesečnog boravka u Engleskoj, njezin joj je zaručnik Adam uručio pismo kakvo nije mogla očekivati.

Pismo joj je uručio ujutro istog dana kad se trebao odviti njihov "zaručnički party", a dok je ona čitala retke za koje je mislila da su jednostavna ljubavna poruka, on ju je snimao. "Dobro jutro, ljepotice, ovo je pismo drukčije od svih koje sam ti napisao. Posljednjih nekoliko mjeseci planirao sam naš zaručnički party s nekoliko ljudi, kako bismo s obitelji i prijateljima proslavili zaruke. Ali ono što ti pokušavam reći jest da danas na rasporedu nije naš zaručnički party nego - naše vjenčanje", stajalo je u poruci.

Adam je, dakle, organizirao sve do zadnjeg detalja: uključujući i odabir haljine, frizerku i vizažisticu za Carly. I dok bi mnoge mladenke poludjele da im muškarac oduzme veselje planiranja vjenčanja, Adam je svoju očito jako dobro poznavao, budući da je njezina reakcija (nakon šoka) bila vrlo pozitivna. Kako je to sve skupa izgledalo provjerite u videu.

The Surprise Wedding of Carly and Adam from Straylight Films on Vimeo.

Pročitajte više