Nakon 22 godine Sharon Stone progovorila o snimanju legendarne scene iz "Sirovih strasti"

Screenshot: YouTube

U INTERVJUU za francuski Tele Cable Sat Sharon Stone otkrila je kako je nastala najpoznatija scena njezine karijere, ona iz "Sirovih strasti".

Slavna glumica kazala je da nije bila svjesna da će "scena ispitivanja postati erotska" i da se osjećala kao da ju je redatelj Paul Verhoeven izdao, iako ju je njegov film lansirao među najpoznatije svjetske zvijezde.

22 godine nakon što je film ugledao svjetlo dana, 56-godišnja Stone, kazala je: "Verhoeven me zamolio da skinem gaćice da se one ne bi vidjele na kameri. Ali obećao mi je da se ništa neće vidjeti. Gotov film pokazao nam je prije odlaska u Cannes. Kad sam vidjela kako to izgleda, osjećala sam se prevareno. Ustala sam se i stisnula mu šamar".

"Ono što me šokiralo je njegova izdaja. Da sam ja bila na redateljskom mjestu i ja bih stavila u film tu scenu. Ali trebao me upozoriti. To mi je bio pokazatelj da prema meni nema poštovanja", dodala je, ali i priznala da ne žali što je takva scena ipak završila u filmu: "To je film koji je promijenio tijek moje karijere. Gledam na Catherine Tramell kao na lik koji je ženama pomogao da postanu svjesne svoje snage".

Pročitajte više