Nakon prošlogodišnjeg dolaska Šveca i Peha, radijski transfer godine i ove godine na Soundsetu

NAKON prošlogodišnjeg radijskog transfera godine u vidu dolaska legendarnih radijskih voditelja, sve redom nekih od najpoznatijih "faca" iz najboljih dana Radija 101; prvo Siniše Šveca i Milana Peha, a odmah potom i Dubravke Bratoljić i Dine Milića, Soundset radijska mreža ovih dana zaokružuje priču s novim glazbenim direktorom, Danielom Berdaisom, najpoznatijim DJ-em, voditeljem i zaštitnim znakom Otvorenog radija.

Rođeni Siščanin, Daniel Berdais, u tom gradu započinje radijsku karijeru kao glazbeni urednik. Prije no što je preselio u Zagreb, u ratno doba radi i kao ratni reporter. Metropola, ali i cijela Hrvatska, s Berdaisom se upoznaje kao jednim od pokretača Otvorenog radija, a kasnije i na mjestu glavnog urednika i člana Uprave.

Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva, Berdais je i dalje pun elana i ljubavi prema glazbi, ali i radiju kao mediju. Nakon Otvorenog radija, Soundset mu je sljedeći veliki izazov: "Pridružujem se timu koji je u posljednjih godinu dana osvježen vrhunskim profesionalcima zvučnih imena. Soundset se na radijskom tržištu nametnuo kao urbani glazbeni lider koji prepoznaje moderan zvuk i želi ići ukorak sa svjetskim trendovima. Slušateljima Soundseta mogu obećati još više samo dobre glazbe", tvrdi Daniel, koji  neće biti osoba zadužena samo i jedino za izbor dobre i najbolje nove glazbe. Daniela ćete imati prilike slušati i u novim Soundsetovim radijskim show programima.

Soundset radijska mreža ovim transferom zaokružuje svoj već zavidni tim istinskih majstora radijskog etera. A na odgovor na pitanje o novoj akviziciji sigurno nećemo dugo čekati.

Pročitajte više