Napad Beyonceine sestre na Jay Z-a apsolutni hit na internetu

Foto: Twitter

JUČER je objavljena snimka fizičkog napada Solange Knowles na Jay Z-a.

Incident se dogodio u dizalu hotela Standard, nakon zabave održane povodom gala večere u MET-u. TMZ je u međuvremenu objavio snimku cijelog incidenta koja traje više od 3 minute. Hotel Standard još uvijek istražuje kako su snimke nadzornih kamera dospjele u javnost.

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Jay Z PHYSICALLY ATTACKED by Beyonce's Sister Solange - Watch More Celebrity Videos or Subscribe


Strani mediji još uvijek nagađaju o tome što je Solange isprovociralo na takav sukob. Prije nekoliko godina kružile su glasine kako pjevačica ima problema s drogom, a 2013. godine otkazala je svoju turneju zbog zdravstvenih problema.

"Morala sam donijeti odluku koja je najbolja za moje fizičko i mentalno zdravlje i pružiti svojoj obitelji stabilnost", napisala je tada Solange na svojoj web stranici. Mediji su tada počeli spekulirati o tome da pjevačica boluje od bipolarnog poremećaja i ima problema s promjenama raspoloženja.

Mnogi su primijetili kako govor tijela Jay Z-a i Beyonce primijećen na snimci ukazuje na to da su se već našli u sličnoj situaciji. Nakon sukoba, Beyonce i Solange zajedno su otputovale na jedno vjenčanje, a opušteni Beyonce i Jay Z nekoliko puta viđeni su na košarkaškim utakmicama. Oni koji prate Solange na društvenim mrežama primijetili su da je sa svojih profila uklonila sve fotografije svoje starije sestre. Nitko od njih još uvijek se nije službeno oglasio o incidentu.

Samo nekoliko sati nakon objave videa incident je postao pravi hit na internetu. Hashtag #WhatJayZSaidToSolange još uvijek dominira Twitterom i Instagramom, a Solange je preko noći postala glavna zvijezda memea.

 

 

 

Pročitajte više