Napisao oproštajno pismo koje je dirnulo mnoge i izvukao živu glavu

MNOGO se različitih i nevjerojatnih priča pojavilo u periodu nakon uragana Sandy, ali jedna iz New Jerseya posebno se ističe.

Jedna vlasnica kuće u Toms Riveru u New Jerseyu koja se morala odseliti prije nego je oluja pogodila to područje, pronašla je zanimljivu poruku nakon što se vratila. Netko je očito provalio u njen dom, uzeo deku, jednu crnu jaknu i ostavio misterioznu poruku u kojoj stoji da umire.

Oproštajno pismo

"Posjetitelj" je bio siguran da umire, a predstavio se kao 28-godišnji Mike. Ostavio je adresu i kontakt broj svog oca, a u njegovom oproštajnom pismu stoji:

"Tko god ova čita, umirem. Imam 28 godina i zovem se Mike. Morao sam provaliti u vašu kuću. Uzeo sam deke s kauča jer bojim se da ću se smrznuti. Nisam uspio uzeti ništa jer val me izbacio iz kuće malo niže u ulici. Ne vjerujem da ću preživjeti. Voda je vani barem pet metara duboka. Nitko nam ne dolazi pomoći. Recite mom ocu da ga volim i da sam pokušao pobjeći. On se zove Tony. Nadam se da ovo možete pročitati jer pišem u mraku. Uzeo sam i crnu jaknu. Zbogom. Neka nam Bog pomogne".

Mikeovo se oproštajno pismo brzo proširilo društvenim mrežama i dirnulo mnoge, a na kraju je došlo u ruke jednog radijskog voditelja koji je odlučio nazvati broj koji se nalazio u pismu.

U vodi proveo četiri sata


Međutim, nakon što se mladićev otac javio na telefon, rekao je voditelju da je njegov sin ipak preživio. Mike se javio u eter i ispričao svoju priču.

"Bio sam u vodi četiri sata. Veliki mi je val odnio kuhinju, a bojao sam se da će mi odnijeti i ostatak kuće. Morao sam pobjeći. Struja me nosila prema zaljevu i zaustavio sam se kraj kuće te gospođe malo niže niz ulicu. Budući da na sebi nisam imao odjeće, ušao sam unutra i tražio bilo što čime se mogu pokriti. Bio sam i žedan jer sam se nagutao slane vode. Mislio sam da neću preživjeti. Prije nego me odnijela voda, nazvao sam oca i rekao mu da neću uspjeti", ispričao je Mike.

Sad se bojim mraka!

Na svu sreću, naišao je čovjek u čamcu koji ga je pokupio i odvezao do kuće gdje mu je dao hranu, vodu i suhu odjeću.

Kada ga je voditelj pitao što misli o svom oproštajnom pismu koje se proširilo društvenim mrežama, Mike je rekao: "Da, znam! Htio sam se pozdraviti s ocem. Pokušao sam. Učinio sam ono što sam mogao".

"Bit ću iskren, sad se bojim mraka. Bio sam u mraku tako dugo i neprestano su me zapljuskivali valovi od 10 metara. Nisam mogao disati", rekao je na kraju Mike.

Pročitajte više