Napokon iskrena ostavka političara: "Nisam dobio suglasnost niti da zaposlim suprugu..."

Foto: Ivanjica.gov.rs

PREDSJEDNIK Općinskog odbora Srpske napredne stranke u Ivanjici, Raco Sekulić, podnio je ostavku kojom je zabavio srpske medije.

Blic je njegovo priopćenje prenio u cijelosti, a u njemu je najzanimljiviji dio u kojem Sekulić objašnjava zašto odlazi: "U periodu koji dolazi, ne osjećam se dovoljno sposobnim rukovoditi OO SNS Ivanjica. Jer mi je u novonastaloj političkoj situaciji ugrožena egzistencija, meni i mojoj obitelji (nisam dobio suglasnost niti da zaposlim suprugu), školujem dva odlična studenta u Novom Sadu i jednog osnovca ovdje u Ivanjici (kojima u zadnje vrijeme nemam vremena posvetiti pažnju i priuštiti im osnovne potrebe), također moje narušeno zdravstveno stanje se vidno pogoršava".

Za kraj je uputio i poruku predsjedniku stranke: "Predsjedniku Aleksandru Vučiću, kojeg neizmjerno poštujem i pomažem mu već 20 godina, pomagat ću i dalje širom cijele Srbije i EU. Jer sam svojim dosadašnjim radom ostvario mnogo ozbiljnih kontakata s vrlo bitnim ljudima u našoj zemlji, a također i u svijetu".
 

Pročitajte više