Napokon stiglo remek-djelo trasha čiji je trailer poharao internet

Screenshot: YouTube

STIGAO je "Kung Fury", trash hit za koji se novac još 2013. godine skupljao preko Kickstartera. I baš je onoliko poremećeno fantastičan koliko biste očekivali.

Kratki film o putovanju kroz vrijeme policajca koji je u misiji ubiti Adolfa Hitlera objavljen je na YouTubeu napokon ovog četvrtka na apsolutno oduševljenje legije fanova koji su trailer za film prije dvije godine pretvorili u viralnu senzaciju (skupio je preko 10 milijuna pogleda). Preko kampanje skupljeno je više od 600.000 dolara za stvaranje filma.

A finalni uradak je točno ono što se u traileru obećavalo: hommage serijama i filmovima o policajcima iz '80-ih te borilačkim filmovima, ispunjen upečatljivim komentarima zbog kojih će vam u isto vrijeme biti neugodno i toplo oko srca.

Švedski filmaš David Sandberg režirao je film i napisao scenarij, a pojavljuje se i u glavnoj ulozi. On postaje kung fu legenda nakon što ga je udarila munja i ugrizla kobra. Na svojem putu na borbu s Fuhrerom susreće se s policajcem s glavom triceratopsa, vikinškom ženom ratnicom i mnogima drugima. Osim toga, očekuje vas i epska scena borbe između T-Rexa i nacističkog robotskog orla.

Hit za film (uz pripadajući spot) snimio je David Hasselhoff.

Očekuje se da ćemo uskoro dobiti priliku vidjeti i pravi cjelovečernji film "Kung Fury". "Kretat ćemo ispočetka, ali okvirno na istoj priči. Ipak, bit će tu puno novih elemenata, a s vremenom ćete sve bolje i bolje upoznavati likove i sve će biti sve luđe", najavio je Sandberg.

Dotad pogledajte pola sata na koje se čekalo godinu i pol.

Pročitajte više