Napušena 19-godišnjakinja vozila jednomjesečnog sina na krovu automobila

CATALINA CLOUSER uhićena je u subotu u Phoenixu jer je napušena slučajno ostavila svog jednomjesečnog sina na krovu automobila te se tako vozila. Dječak je na raskrižju pao s automobila, no prošao je bez ozljeda jer je bio vezan u svojoj sjedalici. Ipak, odveden je u bolnicu na pregled, a majka je uhićena te optužena za zanemarivanje djeteta.

"Čini se da je osumnjičena stavila dijete na krov automobila i odvezla se, zaboravljajući da je maleni u sjedalici još uvijek na krovu", izjavio je glasnogovornik policije James Holmes. Catalinine nevolje započele su još u petak navečer kada je s dečkom pušila travu u parku te poslije otišla u kupnju piva. Dečko i Catalina vozili su se potom u automobilu, a s njima je cijelo vrijeme bio sin.

Policija ih je ubrzo zaustavila te je dečko uhićen zbog vožnje pod utjecajem opijata. Nakon tog nemilog događaja, Catalina se uzrujala i otišla od prijateljice te popušila još marihuane. Dječak je za to vrijeme spavao. Otišla je od prijateljice iza ponoći te ostavila dječaka na krovu automobila. Nije shvatila gdje je njezin sin, sve dok nije stigla kući i vidjela da ga nema u autu, niti na autu.

Pročitajte više