Nekad je zarađivala 15 milijuna po filmu, a danas žica fanove

Screenshot: Vimeo

POPULARNA glumica Katherine Heigl koja je nekad zarađivala i do 15 milijuna dolara po filmu, našla se u nezavidnoj situaciji pa fanove na Kickstarteru traži donacije.

Riječ je o njezinom novom filmu "Jenny's Wedding" koji se trenutno nalazi u fazi post-produkcije, a ideja je do 28. ožujka skupiti još 150 tisuća dolara.

Inače, Katherine Heigl koju je The Hollywood Reporter prošle godine opisao kao "glumicu s kojom je teško raditi", trenutno pokušava, u suradnji sa stranicom indigogo, namamiti fanove da doniraju novac, a nudi im "uzbudljive pogodnosti".

Neke od "pogodnosti" su potpisana fotografija glumice (400 dolara) i soundtrack filma (300 dolara), ali zasad nema previše zainteresiranih.

Iako ovakvo namicanje dodatnih sredstava nije novost (to rade mnogi indie filmaši, ali i kultni redatelji kao Spike Lee koji je na isti način skupljao novac snimajući remake "Oldboya"), pokazuje određeni pad popularnosti glumice čije je ime nekoć bilo garancija uspjeha.

No, nakon nekoliko flopova na blagajnama i problematičnog ponašanja, zvijezda "Uvoda u anatomiju" više nije "tražena roba u gradu".

 

Pročitajte više