Nema šale s dojenjem: Majci zabranjen Facebook zbog "kontroverzne" fotografije



KAD JE Lauren Ferrari, majka iz Seattlea, na svom Facebook profilu iz zezancije objavila jednu fotografiju, nije ni pomišljala da bi je upravo ona mogla koštati isključivanja s popularne društvene mreže. Kako prenosi Huffington Post, sporna fotografija prikazuje njenu petogodišnju kći koja se pretvara da doji mlađu sestru. Samo 24 sata nakon objave, Facebook je skinuo fotografiju i obavijestio majku da je prekršila politiku stranice zbog koje joj sljedećih sedam dana ne može pristupiti.

Iako Facebook nije komentirao slučaj, ovoj društvenoj mreži to nije prvi put da iz opticaja miče fotografije koje smatra spornima. Naime, u siječnju su isto učinili i sa stranicom "Express Yourself Mums", jer je sadržavala "sporne" slike djevojčica koje su dojile svoje lutke. Ipak, iz Facebooka su nakon toga stigle isprike i stranica je uskoro vraćena natrag.

"Ne razumijem zbog čega bi ove fotografije uopće trebale biti sporne. U potpunosti se slažem s onim što je o tome na svom blogu rekla Lisa Belkin – to nije pornografija, ljudi, to je hrana", rekla je nakon ovog "incidenta" Ferrari.

Pročitajte više