Nina Morić otvorila dušu: Išla sam krivim putem koji je vodio do pogrešnih sklonosti

Foto: Instagram

HRVATSKOJ manekenki Nini Morić trenutno je jako teško u životu. Bivši suprug Fabrizio Corona je u zatvoru zbog ucjena, u tijeku je sudska borba za skrbništvo nad njihovim sinom jedincem Carlosom, a Nina ide iz jedne loše veze u drugu. O svemu tome progovorila je na svom profilu na Instagramu, citirajući stihove pjesme "Wrong" benda Depeche Mode.

"Rođena sam u pogrešnom znaku, u pogrešnoj kući, u pogrešnom podznaku. Išla sam krivim putem koji je vodio do pogrešnih sklonosti, bila sam na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme", napisala je manekenka.

Njena milanska odvjetnica otkrila je da se Nina nalazi pod velikim stresom, piše magazin Chi. Njen sin zasad živi s bakom Gabriellom Coronom, a sud odlučuje hoće li majka zadržati skrbništvo nad njim. Nina je u međuvremenu napravila novu tetovažu na gležnju, koja označava beskonačnost.

Nedavno se pisalo da si je Nina pokušala oduzeti život, no ona je tvrdila da to nije istina, već da joj se dogodila nezgoda. Na Instagramu je napisala da je pala i ozlijedila glavu, a njen zaručnik nije znao što joj se dogodilo, pa je za medije potvrdio da si je pokušala oduzeti život.

Pročitajte više