Ništa ne skuplja bodove kao nedužna štenad, Karamarko zna

Foto: Udruga Šapa u Srcu/Facebook

UDRUGA Šapa u srcu iz Ogulina ove je nedjelje na svojoj stranici na Facebooku objavila čitav album fotografija koje prikazuju posjet Tomislava Karamarka i njegove družice Ane Šarić.

I dok skupljanje bodova srcedrapateljnim fotografijama, snimkama i izjavama za političare nije ništa novo, u ovom je slučaju stvar dignuta na novu razinu. Naime, album je popraćen sljedećim tekstom upotpunjenim srdašcima: "Posjetili su nas Ana Šarić i Tomislav Karamarko ♥ naši najmanji štićenici su se topili u njegovom naručju ♥ samo je načuo kakvo je ovdje kod nas stanje i odlučio nas posjetiti i pomoći ♥ Platio račun od bessie i još ostavio donaciju da kupimo šta je potrebno, tako da ćemo mamu od ovih malaca odmah sutra cijepiti i čipirati zahvaljujući njemu i naravno Ani koja mu je i ukazala na problem kod nas i na ono s čime se svaki dan borimo, hvala vam što ste nam ukazali tu čast i bili gosti u našemu domu ♥".

Također, jedna od fotografija na kojoj predsjednik HDZ-a u naručju drži štenca popraćena je tekstom "Ovako izgleda čovjek s velikim srcem, puno ljubavi".

Kao što je bilo i za očekivati, odmah su se javili i ljudi koji potez nazivaju licemjernim i jeftinom promocijom, tako da se ispod albuma razvila žustra rasprava pa su mnogi komentari već izbrisani. "Udrugo, tu nije mjesto niti jednom političaru i pritom mislim na naslikavanje i ovakve objave", napisala je jedna ljutita komentatorica.

Pročitajte više