Nisu se mogle suzdržati: Ovo su najseksipilnije slavne ljubavnice



PRELJUBI i afere omiljeno su medijsko štivo svih onih koji rado posjećuju "žute" stranice i rubrike raznih novina i portala.

Osim što nam pruža uvid u intimu, na taj način potvrđujemo da su i slavni samo ljudi od krvi i mesa, koji su, unatoč svom bogatstvu i blještavilu koje ih okružuje, itekako sposobni pogriješiti. Neke su afere u povijesti odjeknule snažnije od drugih, neki su celebovi imali više od jedne (od mnogobrojnih ljubavnica Tigera Woodsa, na ovom ćete popisu pronaći samo jednu), a često su svoje slavne supruge muškarci varali s jednako slavnim kolegicama. Bilo da su one bile poznate prije ili ih je pod medijsko povećalo gurnuo upravo preljub, ovo su najseksipilnije ljubavnice svih vremena.

Claire Danes

Preljubnik: Billy Crudup
Trajanje afere: 2003. - 2006. godine

Kad je njezin Billy Crudup bio u vezi s kolegicom Mary-Louise Parker, Claire Danes ljubovala je s njim. U pitanju čak nije bila neka usputna veza, Crudup i Parker bili su u vezi već sedam godina, a ona je bila sedam mjeseci trudna kad se saznalo za aferu. I Danes je bila u vezi: šest godina viđala se s australskim rokerom Benom Leejem. I Crudup i Danes opovrgavali su da se njihova veza preklapala s onom koju je glumac imao s Parker, ali nisu uspjeli uvjeriti čitav svijet. Njihova je veza okončana 2006. godine kad se Danes zaljubila u svog trenutnog supruga Hugha Dancyja.

Rebecca Loos

Preljubnik: David Beckham
Trajanje afere: Srpanj 2003. - listopad 2003.

Za vrijeme prve sezone u Real Madridu David Beckham imao je aferu sa svojom "osobno pomoćnicom" Rebecom Loos. Prema njezinim riječima, on se osjećao vrlo usamljeno u Španjolskoj te je u njezinom društvu uživao puna četiri mjeseca. Nogometaš nikad nije priznao aferu.

Sienna Miller

Preljubnik: Balthazar Getty
Trajanje afere: Svibanj 2008. - svibanj 2009.

Ovdje je u pitanju pravi ljubavni šesterokut. Sienna Miller 2006. je godine prekinula vezu s Judeom Loweom s kojim se počela viđati dok je on još bio u braku, nakon što je saznala da ju je prevario s dadiljom svoje djece. Nakon toga nakratko je bila u vezi s glumcem Matthewom Rhysom, kojeg je ostavila kad joj je oko zapelo za Balthazara Gettyja. U trenutku kad se za njihovu vezu saznalo on se bio netom razveo od supruge koja mu je taman rodila četvrto dijete.

Oksana Grigorieva

Preljubnik: Mel Gibson
Trajanje afere: Kolovoz 2008. - travanj 2010.

Ova ruska zavodnica izludjela je Mela Gibsona svojim ponašanjem za vrijeme njegovih divljih ispada koje je potajno snimala. Par se navodno prvi put susreo 2008. godine, a fotografije snimljene na obali Kostarike pobudile su prve sumnje u prirodu njihova odnosa. Dokumente za rastavu braka od svoje dugogodišnje supruge koja mu je rodila sedmero djece Mel Gibson podnio je tek 2009. godine.



LeAnn Rimes


Preljubnik: Eddie Cibrian
Trajanje afere: Studeni 2008. - travanj 2012.

Poznata country glazbenica iznenadila je američku javnost kad je u medije procurila vijest o njezinom preljubu s glumcem Eddiejem Cibrianom krajem ožujka 2009. godine. Njihova je ljubav navodno započela četiri mjeseca prije toga kad se par sreo na snimanju TV filma u Kanadi. I on i ona tad su bili u braku, a na veliku je osudu svojih fanova naišla dotad ljubimica Amerike Rimes. Njih su se dvoje vjenčali prošlog travnja.

Rachel Uchitel

Preljubnik: Tiger Woods
Trajanje afere: Svibanj - studeni, 2009.

U pitanju je prva ljubavnica slavnog golfera koja je postala poznata javnosti. Njezin je identitet otkrio National Enquirer, ali Tigerova supruga Elin Nordegren ulovila je svojeg dragog kako upravo ovoj ljepotici piše poruke na mobitelu. Uchitel je navodno dobila 10 milijuna dolara za svoju šutnju.



Alicia Keys

Preljubnik: Swizz Beatz
Trajanje afere: Prosinac 2007. - srpanj 2010.

Alicia Keys bila je sasvim "uzoran celebrity" prije no što su internetom u lipnju 2008. počele kružiti glasine o njezinom ljubavničkom odnosu sa Swizz Beatzom koji se samo nekoliko mjeseci prije toga rastavio od svoje supruge Mashonde. Ona je bila ta koja je u medijima izjavila da joj je suprug priznao da ju je varao. Swizz i Keys vjenčali su se 31. srpnja ove godine.


Marilyn Monroe

Preljubnik: John F. Kennedy
Trajanje afere: Nepoznato

Pola stoljeća nakon njezine smrti holivudska legenda Marilyn Monroe još uvijek je jedna od najseksipilnijih žena svih vremena. Osim toga, poznata je i po tome što je bila Druga žena. Ipak, do današnjeg dana nije poznato je li ona uistinu imala aferu s predsjednikom iako će "Happy Birthday" otpjevan pred milijunima gledatelja čak i one najsumnjičavije uvjeriti da se je njihova ljubav ipak bila stvarna.

Pročitajte više