Njegova je priča rasplakala svijet, ali danas ponovno ima razlog za sreću

Foto: Facebook

PRIČA Johna Ungera i njegovog vjernog ljubimca Schoepa prije dvije godine dirnula je svijet.

Fotografkinja Hannah Stonehouse Hudson snimila je Schoepa u rukama "njegovog čovjeka" Johna Ungera na jezeru Superior gdje su redovito odlazili kako bi zajedničkim plivanjem barem malo olakšali bol izazvanu artritisom.

Dvadesetogodišnji Schoep iste je godine uginuo, a dirljiva se fotografija pretvorila u jedan od najvećih viralnih hitova 2013.

No, stvari su se otad promijenile za Ungera u čiji je život ušao novi ljubimac - Bear (Medvjed ili "Medo"). Radosnu je vijest podijelio sa svojim prijateljima na Facebooku, a tisuće ljudi novog je najboljeg prijatelja pozdravilo lajkovima.

"Ponovno sam potpun. Dame i gospodo, ovo je Bear. Put se nastavlja uz ovaj novi dodatak mom domu, srcu, duši i našim životima. Pozdravite ga. Bear je star godinu dana, ima 31 kilogram, mješanac je Akite/ovčara/labradora i jako sam sretan što vam ga mogu predstaviti. Pridružite nam se dok zajedno učimo, rastemo i pomažemo u danima, mjesecima i godinama koje dolaze", napisao je Unger, a njegova je objava u kratkom vremenu skupila preko 70 tisuća lajkova.

 

Pročitajte više