Njezin oporavak trajao je mjesecima: Ovako haskica Miley izgleda danas

Screenshot: YouTube

ELDAD HAGAR koji vodi organizaciju Hope For Paws koja brine o napuštenim i bolesnim životinjama, dosad je zaslužan za veliki broj spašenih pasa čije su tužne priče sretno završile, a jedna od njih je i ona haskice Miley koja je prije godinu dana spašena od sigurne smrti, kada ju je Hagar pronašao na smetlištu, vidno bolesnu, iscrpljenu, izgladnjelu i ranjenu.

"Proveli smo više od sat vremena na tom smetlištu prije nego li smo krenuli u automobil. Željeli smo da joj to iskustvo bude što manje stresno. Doslovce je uskočila u automobil, bila je itekako spremna da ju spasimo. Ljudi nisu ni svjesni koliko je teško biti napušteni pas. Uvijek moraš biti na oprezu, nikad ne znaš tko će te iznenaditi, napasti ili ozlijediti. Jednom kad dođu kod nas, ove se životinje napokon odmore. Miley je spavala čak tri dana. Nije to samo fizički oporavak, već i onaj psihički", kazao je u videu Hagar, u kojemu također možemo vidjeti i spašavanje psića Frankieja koji se sprijateljio s Miley i pomogao joj u njenom oporavku.

"Transformacija koju je Miley prošla je nevjerojatna. Postoji posebna veza između psa i čovjeka koji ga je spasio. Teško je to opisati", zaključio je Hagar, kojeg na videu možemo vidjeti u domu nove Mileyne obitelji.

Pročitajte više