Nova "ljudska Barbie": Roditelji me kontroliraju, kao lutka živim od rođenja

Foto: VK, Facebook

VALERIA LUKYANOVA, dosadašnja "glavna" ljudska Barbie, dobila je opaku konkurenciju.

Njezino je ime Angelica Kenova, ima 26 godina i dolazi iz Moskve, a tvrdi da kao lutka živi od rođenja. To znači da su joj roditelji super-kontrolori (s kojima još uvijek živi) i koji se brinu o njezinom "drastičnom izgledu", određujući joj što će jesti i kako će vježbati da bi održavala svoju figuru.

"Roditelji su me odgajali kao princezu i nikad me nisu puštali van, dozvoljavali da imam dečke ili druga uobičajena odrasla iskustva. Kao rezultat toga, ja nisam spremna za stvaran život - ja sam stvarno kao živuća lutka", kazala je za Daily Mail.

Naravno, od rođenja su je i oblačili kao Barbie, a sad već smije izlaziti s dečkima - ali samo ako majka Natalia ide s njom.

Ipak, s druge strane, potpuno bizarno, roditelji joj dozvoljavaju da redovito pozira polugola. "Mama i tata ne žele da se odselim od kuće. Ne smijem ni odjeću kupovati bez mame, ona voli birati kombinacije koje pašu mojoj figuri i naglašavaju moje atribute. Osim toga, zahtijeva i da me prati na spojeve. Moram rezervirati stol za troje ljudi da može sjediti s mojim pratiocem i sa mnom za istim stolom", ispričala je i dodala: "Zato nikad nisam imala pravog dečka. Svi dečki koje znam nažalost su mi samo prijatelji".

Angelica kaže da je, osim modela, i dječja psihologinja i balerina, a tvrdi da nije imala niti jednu plastičnu operaciju (iako se baš tako ne čini). "Veliki zahvati potrebni su samo ljudima koji imaju ozbiljne mane na svojem licu ili tijelu", objasnila je.

Ispričala je i da njezini roditelji jako žele da ona uspije kao model i "ponosni" su na njezine izazovne fotke.

"Otkad sam bila dijete, roditelji su me oblačili kao Barbie i drago mi je da me se sad s njom uspoređuje. Ona je idol djevojčicama diljem svijeta", kazala je i nastavila: "Roditelji su me uvijek zvali Princeza. Uvijek su mi kupovali najbolje igračke. Išla sam u najbolje škole i štitili su me od svih problema. Mogli biste reći da su mi posvećivali previše pažnje. Nisam smjela napraviti ništa bez njihova pristanka".

Pričajući o budućnosti "ruska Barbie" kazala je da bi jednog dana voljela biti Playboyeva zečica. Ipak, ne namjerava se tako skoro iseliti iz roditeljskog doma.

"S obzirom na to koliko sam stara, trebala bih biti neovisna, ali moji roditelji inzistiraju da još živim s njima. Jasno mi je da je loše da me majka prati na spojeve i da bih trebala biti neovisna, ali jednostavno ne mogu. Stvarno volim svoju obitelj i ne želim ih uzrujati. Da ikad odlučim živjeti sama ili napraviti nešto protiv njihove volje, to bi bio skandal", ispričala je.

Ipak, nada se da će jednog dana naći svojeg "princa" i da će se on svidjeti njezinim roditeljima. "Čekam pravu veliku ljubav. Ne sviđaju mi se slatkorječivi dječaci. Zanimaju me brutalni muškarci čije oči pokazuju snagu i ponos. Također, ne volim tašte tipove koji su opsjednuti svojim izgledom, to je jako neprivlačno. Moj budući suprug bit će i jako usredotočen na karijeru", poručila je.

Za kraj zaključuje: "Moji su me roditelji čuvali pod staklenim zvonom čitav život, ali nadam se da ću se jednog dana uspjeti osloboditi. Nikad nije prekasno započeti neovisan život".

Pročitajte više