Nova sudska bitka: Bivša žena Michaela Jacksona želi skrbništvo nad njihovom djecom

Screenshot: YouTube

DEBBIE ROWE uskoro će se naći na sudu s obitelji Michaela Jacksona.

Debbie se 1996. godine udala za Michaela Jacksona i rodila mu kći Paris i sina Princea. Razveli su se 1999. godine i Debbie se odrekla skrbništva.

Nakon smrti kralja popa skrbništvo nad djecom dobila je Jacksonova majka Katherine, na Debbie sada smatra kako je ona prestara da bi bila njihov skrbnik. Prijateljima je povjerila kako Katherine nije povezana s njima niti uključena u njihove živote. Debbie bi voljela dobiti starateljstvo nad Jacksonovim najmlađim djetetom, sinom Blanketom kako bi svi odrastali zajedno.

Zabrinuta je za njih jer Jacksonova braća negativno utječu na njih. 17-godišnjem Princeu pokvarilo se ponašanje otkad živi s njima, postao je vulgaran i teško ga je kontrolirati. Najviše ju smeta Jermaine Jackson čije je ponašanje nazvala jezivim i neprikladnim, piše New York Post.

Uskoro će na sud predati zahtjev za skrbništvo i ako joj ga odobre djecu namjerava preseliti na svoj ranč u Kaliforniji. Nakon Jacksonove smrti Debbie je dobila pravo da djecu posjećuje uz nadzor.

Prošle godine 16-godišnja Paris pokušala je počiniti samoubojstvo. Nakon toga se ponovo povezala s majkom i počela s njom provoditi sve više vremena.

Debbie se nedavno zaručila za svog dugogodišnjeg prijatelja i nekadašnjeg menadžera Michaela Jacksona, producenta Marca Schaffela.

Pročitajte više