Nove Kardashianke: Kim pronašla rođakinje Kourtni, Karu i Kristu

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN sa svojom je sestrom Khloe došla u zemlju svojih predaka, Armeniju, kako bi istražile svoje korijene i snimile dokumentarni film. Tamo su se susrele s rođakinjama Kourtni i Karom, s kojima su posjetile vladu Armenije. Kim se na Instagramu pohvalila fotografijama sa sastanka, a ispod njih je napisala da s njima nije išla rođakinja Krista.

Armenski premijer Hovik Abrahamyan odao je sestrama Kardashian priznanje zbog podizanja svijesti o armenskom genocidu. Prilikom susreta Kim mu se ispričala što ne govori armenski, ali je otkrila da uči svoj materinji jezik.

Kim i Khloe posjetile su i Memorijalni centar u glavnom gradu Armenije Erevanu, gdje su sa svojim rođakinjama položile cvijeće.

Preci sestara Kardashian pobjegli su iz Armenije neposredno prije genocida, u kojem je Otomansko carstvo 24. travnja 1915. godine ubilo 1,5 milijun Armenaca. Mnoge zemlje ga ne priznaju, a sestre Kardashian u svom su reality showu tražile od Sjedinjenih Američkih Država da službeno priznaju genocid. 

S Kim su u Armeniju stigli i suprug Kanye West te kćerkica North.

Pročitajte više