O tetovaži ove djevojke priča cijeli svijet: "Nisam očekivala da će se ovo dogoditi"

Foto: Bekah Miles

RAZLOZI zbog kojih ljudi stavljaju tetovaže su različiti, a tetovaža kojom je jedna djevojka ukrasila svoje tijelo privukla je veliku pozornost. Kad tetovažu 21-godišnje Bekah Miles gledaju drugi, na njoj piše "Dobro sam", no kad se pogleda iz njene perspektive, na njoj piše: "Spasi me".

Tetovažom je željela podići svijest o depresiji, s kojom se i sama bori. Uz fotografiju tetovaže, na internetu je objavila i pismo svojim roditeljima.

"Danas sam stavila ovu tetovažu, činilo mi se da je noga najbolje mjesto za njeno značenje. Svi vide da piše "Dobro sam", no samo ja vidim da piše "Spasi me". Za mene to znači da se svima čini da je sve u redu s nekom osobom, no to zapravo nije. Podsjeća me na ljude koji se prave da su sretni, a zapravo se bore sami sa sobom", napisala je.

Nada se da će njena tetovaža pokrenuti javnu raspravu o depresiji.

"To me tjera da progovorim o svojoj borbi i o tome zašto je svijest o depresiji važna", napisala je.

Mnogi su joj nakon toga poslali poruke podrške i ohrabrenja, a njena fotografija dosad je podijeljena 200.000 puta.

"Nisam očekivala da će je vidjeti itko osim moje obitelji i prijatelja, mislila sam da je dovoljno doprijeti do njih. Osjećam strahopoštovanje nakon što sam shvatila do koga je sve moja poruka došla", poručila je nakon toga.

Pročitajte više