Održana premijera "Šegrta Hlapića", uz brojne poznate stigao i Bundaš

Foto: Borna Filić/Pixsell, Hina

OVOG utorka navečer u Zagrebu je održana premijera cjelovečernjeg igranog filma "Šegrt Hlapić".

Kako je bio i za očekivati, premijerno pojavljivanje omiljenog dječjeg junaka na filmskom platnu pohrlile su vidjeti i brojne domaće slavne osobe, od kojih su mnogi došli sa svojim klincima. Bili su tu Enis Bešlagić, Goran Grgić, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Kristijan Potočki, Bojana Gregurić, Davorin Bogović, Kristijan Ugrina, Ronald Braus i drugi.

Naravno, prisutna je bila i ekipa filma, mladi glumci Mile Biljanović (Hlapić) i Ena Lulić (Gita), koji su razrezali slavljeničku tortu, a pojavila se i pseća zvijezda, Bundaš.

Podsjetimo, dugoočekivane ekranizacije "Čudnovatih zgoda Šegrta Hlapića" prihvatio se redatelj Silvije Petranović koji potpisuje i scenarij. U priči koja se vrti oko crvenih čizmica Majstora Mrkonju glumi Goran Navojec, Crnog čovjeka Milan Pleština, Gitu Ena Lulić, a glavnu ulogu, onu šegrta Hlapića odigrao je mladi talentirani Mile Biljanović. Osim njih u filmu se pojavljuju i Livio Badurina, Mustafa Nadarević, Bojan Navojec, Ivo Gregurević, Špiro Guberina i drugi. Film se u kinima može pogledati od 7. studenog.

Pročitajte više