On isljučivo preferira starije žene, "milf" i "cougar" ne dolaze u obzir - samo "silver fox"

Screenshot: YouTube

KYLE JONES iz Pittsburgha  u novoj epizodi TLC-jeva showa "My Strange Addiction" otkriva kako u posljednjih pet godina nije izlazio s nikim mlađim od 60 godina te da su njegova ovisnost starije žene.

Njegova najstarija djevojka imala je 91 godinu, a 31-godišnji Kyle je u samom uvodu emisije jednostavno kazao: "Volim sve u vezi starijih žena, njihov miris, osjećaj kada ih dodirujem, no i njihov način razmišljanja".

No, Kyle je tijekom emisije otkrio bizarne razloge zbog kojih izlazi sa starijim ženama: "Volim zubne proteze, a neke žene mogu biti manje samouvjerene zbog njih. Dame, vjerujte, kad vam kažem: recite svom muškarcu da ih nosite, to ga neće odgurnuti od vas. Dapače, ako se osmjehne na tako nešto, 'osmjehnut će se i njegove hlače', ako me razumijete".

Kyle je također priznao da postoje razni termini kojima se klasificiraju seksi starije dame: 'milf' i 'cougar' su već većini poznate, no on sada preferira samo one koje spadaju u 'silver fox'.

Svoju čudnu privlačnost prema starijim ženama otkrio je u šestom razredu kada se zaljubio u 65-godišnju profesoricu.

"Najviše me pali platinasta kosa. U šestom razredu predavala mi je profesorica s takvom bojom kosom. Bila je gojazna i prelijepa".

U showu također vidimo Kylea koji kontaktira Karen preko stranice za upoznavanje, a u emisiji ih također vidimo na spoju na kojem je pao i prvi poljubac.

"Karen je prezgodna i ima sve ono što volim kod starijih žena. Njezina boja kose i osmjeh su predivni te izgleda kao avanturistički tip što me također privlači.

"Izgledaš lijepo na internetu, no još si privlačnija uživo", odmah joj je kazao Kyle.

Karen je odmah otkrila kako je pomalo nervozna zbog velike razlike u godinama, no da je otvorena za novo iskustvo: "Gledam sve te poznate žene koje hodaju s mlađim muškarcima pa je i meni palo na pamet probati tako nešto".

Pročitajte više