"Ona je najzločestija žena na svijetu": "Očajne kućanice" mrzile su Teri Hatcher

Foto: Guliver Image/Getty Images

TERI HATCHER je po završetku snimanja popularne serije odlučila otići na šest mjeseci u Pariz i učiti kuhati kako bi se odmorila od burnih snimanja "Očajnih kućanica", piše Daily Mail.

Čini se da ima i od čega odmarati. Izgleda kako ostale "kućanice" nisu mogle podnositi slavnu Teri; Nicollette Sheridan je, tvrdi autor serije Marc Cherry, za Teri Hatcher rekla da je to "Najzločestija žena na svijetu".

Kada su "kućanice" trebale biti fotografirane za naslovnicu Vanity Faira, Marcia Cross, koja je tumačila Bree u seriji, i Eva Longoria, "kućanica" Gabrielle, zaprijetile su da će otići sa seta ukoliko Teri dobije središnju poziciju pri fotografiranju.

One čak nisu ni potpisale Teri u zahvalnici ostalim članovima ekipe koji su radili na "Očajnim kućanicama"; potpisane su bile samo Eva, Marcia, Felicity i Vanessa.

Teri pak tvrdi kako je uzrok neslaganja zvijezda serije to što joj ostale zavide jer zarađuju manje od nje. S Vanessom Williams, koja se ekipi pridružila tek 2010. godine, Teri je, kako sama tvrdi, ipak ostala u dobrim odnosima jer su podjednako stare, a i obje su samohrane majke.

Pročitajte više