Ona tvrdi da je prezgodna za online dating i da je debelim ženama lakše

Foto: Facebook

VJEROJATNO vam se barem nekoliko puta u životu dogodilo da vam se svidi netko za koga pomislite da je izvan vašeg "ranga" kad je u pitanju fizički izgled. Paula Jayne Allen iz Essexa nema takvih problema.

Naime, u pitanju je 33-godišnja žena koja kaže da je preseksi za online dating, prokleta dobrim izgledom i fantastičnim tijelom, barem što se nje same tiče. A u njezinom slučaju to znači da joj je online potraga za muškarcem bila pravi pakao: "Odlučila sam to isprobati jer sve te stranice garantiraju da će te spojiti s nekim tko ima iste interese kao ti, dakle u pitanju je osobnost, a meni je bilo dosta frajera po barovima koji samo traže seks. Ali nije bilo nikakve razlike. Redovito su mi se javljali ljudi koji žele samo seks. Oženjeni tipovi koji se samo žele zabaviti i ekipa koja te žica za seks za jednu noć. Odvratno je", kazala je za Daily Mail.

"Mršava sam, imam dugu plavu kosu i plave oči i malo sam se bavila modelingom u prošlosti. Kad sam pokušala naći muškarca koji me neće doživljavati kao komad mesa, shvatila sam da je preteško. Osjećala sam se kao lutka u izlogu", dodala je.

Ali, ono što Allen očito nije shvatila, jest da takve poruke dobivaju svi, ne samo "superzgodni ljudi" kao ona, a najgore je ipak to da je članak objavljen kao odgovor na tekst o ženi koja je tvrdila da ne može naći muškarca online zato što je predebela.

Na kraju je Allen dodala: "Znam da će ovo naići na brojne komentare, ali ništa od ovog ne mislim na ružan način. Nikad nisam osvajala nagrade ili koristila svoju ljepotu da dospijem negdje. Želim curama koje misle da će se svi frajeri pojaviti kad smršave dokazati da to nije istina, da je ovako samo još gore. Moja najbolja prijateljica nosi konfekcijski broj 48, ali nije ju briga. I uvijek je dobivala više pažnje od mene jer ima više samopouzdanja".

Nakon što je odustala od potrage za muškarcem online Allen je upoznala svojeg supruga s kojim je sad u braku već četiri godine i ima dvoje djece.


 

Pročitajte više