Osvojite skijaški vikend za dvije osobe u Nassfeldu!

NAJVEĆA skijaška destinacija u Koruškoj i jedno od najboljih austrijskih skijališta Nassfeld ove godine predstavlja brojna iznenađenja i pogodnosti za svoje goste. Odlične staze, osiguran vrhunski snijeg tijekom cijele skijaške sezone, ski servis na stazi, besplatan depo skija, kulinarske specijalitete Austrije, Italije i Slovenije, ali i odličnu zabavu za sve goste nudi najpoznatije austrijsko skijalište Nassfeld svojim gostima u sezoni 2011./2012. godine.

Vreća puna iznenađenja u Nassfeldu, osiguran snijeg na stazama do početka travnja.

Zahvaljujući posebnoj mikroklimi Nassfeld se može pohvaliti kao skijalište koje ima osiguran snijegom od početka prosinca do travnja svake godine.

Topovi za umjetno zasnježivanje dodatno osiguravaju kvalitetan snijeg na svih 110 kilometara dugim stazama ovog najvećeg Koruškog skijališta.

Prekrasni krajolici, zasnježenost tijekom cijele sezone, moderne žičare, ski servis na stazi i besplatan depo skija, omogućavaju svim posjetiteljima opuštajući odmor i užitak skijanja kroz cijelu sezonu.

Lože opremljene Wifi vezom i namještajem za opuštanje na stazi i uživanje u prekrasnom krajoliku

Uz široku paletu usluga Nassfeld svake godine unosi inovacije i obogaćuje ponudu skijališta.Ove godine u ponudi su dvije lože smještene na otvorenom, koje skijašima omogućavaju predah na stazi i uživanje u prekrasnoj planinskoj panorami.Dok udobno zavaljeni u ležaljke promatrate krajolik imate i mogućnost pregledavanja email pošte i surfanja internetom jer svaka od loža opremljena je besplatnom Wifi vezom.

Nassfeld ove godine donosi "Ski movie", audio i vizualnu podršku virtualne publike na stazi Zweikofel i najbrži tečaj jezika u Alpama.

Za sve ljubitelje adrenalina Nassfeld donosi jedinstvenu inovativnu ponudu pod imenom "Ski Movie". Ski-Movie je skijanje uz natjecateljsku atmosferu. Stvarna natjecateljska atmosfera stvorena je ove sezone na Zweikofel stazi.Natjecatelj dobiva audio i vizualnu podršku virtualne publike tijekom spusta niz padinu. Publika poticajno plješće i bodri natjecatelja, ovisno o postignutom rezultatu. Video snimka od početka do kraja utrke može se preuzeti sa stranice službene stranice: www.nassfeld.hr

Express servis skija na stazi i besplatan depo skija

Svi skijaši moraju imati servisiranu opremu za potpuni užitak skijanja.Brušenje rubova, tuning kao i peglanje vrućim voskom, besplatno je u Nassfeldu do Božića svake godine. Nakon Božića servis skija, dostupan na stazi, košta samo 7 eura što je najniža cijena za servis skija u Alpama.

Kako bi šo bolje iskoristili vrijeme i uživali u ponudi skijališta, ne morate nositi skije i opremu po cijelom skijalištu.Besplatan depo skija osiguran je na početnoj stanici Millennium expresa i Transdorf Almu.

Najam skija u Nassfeldu za djecu (do 14 godina i 9 mjeseci starosti) je 1 euro po danu. Odrasli skije mogu iznajmiti za 10 eura po danu.

Najbrži tečaj jezika u Alpama

Nassfeld po prvi puta ove zime iznenađuje svoje goste najbržim tečajem jezika u Alpama. Inozemni gosti dobit će kratke lekcije Koruškog jezika u kabinama Millennium Expressa, najduže gondole u Alpama. Tijekom 17-minutne vožnje i visinske razlike od 2000 m gostima će na engleskom ili njemačkom jeziku biti predstavljeni najvažniji koruški termini za lakše snalaženje na stazama. "Učenici" će primiti diplomu sa 10 najvažnijih koruških termina ovješenu na svojim leđima pri izlasku iz gondole na zadnjoj stanici Millennium Expressa.

Osvojite skijaški vikend za dvije osobe u Nassfeldu!

Najbržem čitatelju ili čitateljici poklanjamo skijaški vikend za dvije osobe u Nassfeldu. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Nassfeld - skijaški vikend 2012" i nekom svojom ludom fotografijom sa skijanja na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Nepotpuni mailovi neće biti uzeti u obzir. Dobitnik/dobitnica će biti obaviješten(a) mailom. Sretno!

Pročitajte više