Otkriven pravi identitet online djevice, ali i što se stvarno dogodilo s aukcijom

Foto: Musings Of a Virgin Whore

NAVODNA studentica medicine Elizabeth Raine proteklih je mjeseci uspjela dograbiti svojih pet minuta slave prodajom djevičanstva online.

Nakon što je aukcija završena te je objavljeno da je nevinost prodana za 801.000 dolara, ona je ugasila službenu stranicu i poručila da se "transakcija" ipak neće izvršiti jer je njezin "prioritet ipak škola" i više joj "nije stalo" do aukcije.

A Daily Mail sad piše da je su uspjeli otkriti njezin pravi identitet, ali i pravi razlog zbog kojeg je odustala od aukcije. Tvrde da je u pitanju ustvari 28-godišnja djevojka po imenu Hanna Kern, inteligentna studentica bioinženjeringa, koja uopće nije dobila nikakve stvarne ponude za svoju nevinost.

Štoviše, najveći ponuđač odbio je proći kroz bilo kakve potvrde te je potpuno ispario nakon što je tvrdio da će skupiti spomenuti novac. Izvor blizak Hanni izjavio je: "Ova aukcija nije upalila, sasvim jednostavno. Hanna se morala suočiti s činjenicom da njezino djevičanstvo ne vrijedi onoliko koliko je mislila", te dodao: "Pokušala je napraviti da sve skupa izgleda kao uspjeh te je zato kazala da se sama povukla. Ali aukcija ustvari nije upalila. Naravno, javilo se puno muškaraca, ali kad su zatraženi da dokažu da mogu dati novac, nestali bi".

Osim toga, Daily Mail piše i da su njezini profesori na fakultetu na Sveučilištu Washington saznali što radi te pobjesnili i tražili od nje da se opravda. Dozvoljeno joj je da nastavi polagati ispite, ali idući mjesec očekuju je ozbiljni razgovori o mogućim disciplinskim mjerama. Rečeno joj je da je njezino "nemoralno" ponašanje "ozbiljno ugrozilo buduću karijeru".

Otkad je završila s aukcijom Hanna, rođena u državi Utah, pritajila se u stanu u Seattleu koji dijeli s nekoliko kolega. Studenti na kampusu navodno su je također prepoznali s fotografija objavljenih na njezinoj stranici te pritom nisu "mogli vjerovati da bi se tako sramežljiva djevojka upustila u ovako skandalozan pothvat".

Pročitajte više