Otkrivene tajne jednog tabua: Zavirite u seksualni život swingera

Screenshot: YouTube

NOVI će reality show pratiti živote swingera, od njihove svakodnevice, brakova i karijera do swingerskog seksualnog života, piše Daily Mail.

Pet parova koji će sudjelovati u showu "Secret Sex Lives: Swingers" profesionalci su i roditelji u brakovima ili vezama, a žive u Atlanti.

"Najveća je zabluda o swingerskom načinu života da po čitave dane i noći tražimo partnere, ili da smo striptizete i nešto slično", rekla je Jaymee, izvršna direktorica u računovodstvenoj tvrtki, koja već tri godine "swinga" sa svojim mužem odvjetnikom.

"Ja nisam poput Tiger Woodsa, ne pronalazim žene iza Jaymeeinih leđa i zatim spavam s njima", kaže Everett, Jaymeein suprug.

U "swinganju" postoje mnoga pravila. Uvijek se jasno zna kakvog je karaktera odnos parova, tko s kim smije stupiti u seksualni odnos, a i svatko ima svoju ulogu. "Cruise director" je primjerice osoba koja vodi swingerski tulum, a "jednorog" je djevojka koja spava s parovima; nju, naime, "mnogi traže, ali nitko je dosad nije sreo".

Swingerski se parovi međusobno prepoznaju po mnogim raznolikim znakovima poput okretanja ananasa naopačke u kolicima u trgovini, ljubičastih ili ružičastih ukrasa u dvorištima, kao i po nakitu. Prstenje na palčevima nogu ili ruku, yin-yang tetovaže ili kad žena premjesti vjenčani prsten na desnu ruku jasni su znaci ostalim swingerima.

Prema istraživanju Swinger Social Networka, dva do četiri posto vjenčanih parova u SAD-u su swingeri, što je oko dva milijuna ljudi.

Izvan njihovog hedonističkog hobija, swingerski su parovi ponosni na normalne i funkcionalne živote koje vode u zajednici koja ne dijeli njihov životni stil. Poput monogamnih parova, naglasak stavljaju međusobnu komunikaciju i iskrenost.

Mnogi od njih čak tvrde kako im je swinganje unaprijedilo i ojačalo brak te smatraju kako nema govora o nevjernosti partnera jer su svi upoznati s pravilima i s njima su se složili.
 

 

Pročitajte više