Ovaj događaj u svojoj karijeri bi Vanna najradije zaboravila

Screenshot: RTL

VANNA je za RTL progovorila o svojoj 20-godišnjoj karijeri koju je opisala divnom, no i prepunoj neprilika koje bi najradije zaboravila.

Jedna od takvih situacija bila je i ona s kolegom Jacquesom Houdekom koju će pamtiti zauvijek.

Naime, pjevačica je sasvim slučajno ispala vrlo neprofesionalna, a o incidentu je kazala:

"Jacques me pozvao na snimanje radijske emisije. On je imao novi album, a mi smo tada zajedno promovirali pjesmu 'Tiha snaga'...i to je bila radijska emisija u jednom velikom studiju koji je inače bio na glasu po tome da je velik zato što u njega stane cijeli orkestar itd. Ušla sam u studio, onako, malo žureći jer sam, naravno, došla usred programa. Znala sam da nismo baš na početku, al' kao, emisija teče pa da dođem tamo pet minuta na vrijeme. Ja otvaram vrata i taj prekrasan veliki studio koji je trebao biti prazan je bio prepun publike. I, to je prekrasno, to je divno, no problem je što sam ja u trenirci, tenisicama, bez šminke i bez frizure".

"Ispalo je kao da ne poštujem publiku... no, bilo je posve slučajno i žao mi je zbog toga danas, čak i više nego onda kad sam došla doma, i ono... baš je bilo fora- bili su tamo ljudi, a ja sam došla ovakva. Ha-ha-ha, ma nije uopće, ha-ha-ha! To mi nije trebalo" dodala je iskreno pjevačica o blamaži.
 

Pročitajte više