Lana Jurčević o Lasagni: On je jedini muškarac kojem "rvatine" ne zamjeraju šminku

Foto: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević komentirala je "fenomen Baby Lasagna" podužom objavom na Instagramu.

"Ajmo malo o fenomenu Baby Lasagna. Vjerojatno o jedinom muškarcu kojem čak ni prave ‘rvatine’ ne zamjeraju jer se šminka :). U dugo vremena i jedinom Hrvatu koji je ovako ujedinio naciju. Od autsajdera koji čak nije niti upao na Doru, nego je izvučen ‘iz naftalina’ kao zamjena za izvođača koji odustane do uvjerljive pobjede na Dori, a možda i do pobjede na Eurosongu. Kakva priča", započela je svoju objavu.

"Osoba koja s takvom jednostavnošću komunicira i koja je toliko nenametljiva u svom ‘postojanju’, on je umiljato janje koje se lako uvuče pod kožu svojom iskrenošću i easy going karakterom, a kad se popne na pozornicu, ‘jede malu djecu’. Kakav zanimljiv preokret. Ne znam koja uloga je ljudima draža, ali vjerojatno taj spoj i ‘paket’ koji se dogodio je zapravo dobitna kombinacija. Dečko s kojim želiš da ti je prijatelj kad nije na pozornici, a kad je gore želiš biti dio te energije koja izaziva turbulencije", dodala je.

"Njegova pjesma ima dobru poruku"

Kaže da joj je fascinantno da se netko bez puno iskustva tako dobro snađe u svijetu Eurosonga.

"Fascinantno je da netko bez puno iskustva se tako dobro snašao u potpuno nekom novom svijetu gdje se i najmanja greška može pretvoriti u ogromnu lavinu koja sve ‘raznese’. Ali ne, kod njega sve ima glavu i rep - iz njegovih usta izlazi sve što ljudi žele i trebaju čuti. Mirno i staloženo. Njegova pjesma ima dobru poruku i temu i nije samo rim tim tagi dim ‘nabrajalica’. Njegovi outfiti su tako mudro osmišljeni, ajde spoji ti našu kulturu i tradiciju s heavy metal soundom i nastupom - top! I on to tako dobro zna iznijeti sve - ne možeš to staviti na svakoga", napisala je.

Nahvalila je spot, režiju i estetiku te čestitala cijeloj ekipi koja stoji iza toga. 

"Ta ekipa je vjerujem i nadam se svjetlo na našoj sceni i što god da se dogodilo u finalu Eurosonga - sigurna sam da će biti dočekani kako zaslužuju, pobijedili ili ne pobijedili. Veselje koje je on unio od same Dore do sada - hvala mu na tome. Ovo pišem kao najobičnija osoba iz publike i promatrač, ali i netko tko vrlo dobro zna kako stvari funkcioniraju u našem muzičkom svijetu. On je jedna svježa energija koja nam je svima trebala - samo je nebo granica. SRETNO DALJE", zaključila je.

Pročitajte više