Ovo je fotografija koja je prevarila tisuće ljudi

Foto: Geyser of Awesome

FOTOGRAFIJA pande koja leti poslovnom klasom aviokompanije China Airlines zapanjila je ljude širom svijeta. Naime, fotografija koja je objavljena na stranici Geyser, šokirala je mnoge koji su pomislili da je netko na putovanje avionom doista poveo pandu, posebice nakon što su na stranici pročitali tekst koji je stajao ispod fotografije:

"Ako pogledate ovu fotografiju, pretpostavit ćete da vidite čovjeka u avionu kako sjedi pored velike plišane pande. Ali pogodite što? To nije igračka, riječ je o pravoj pandi koja leti poslovnom klasom. China Airlines je ponosni korporativni sponzor panda utočišta u Chengadu i bilo nam je zadovoljstvo pomoći u transportu pande u zoološki vrt u Sjedinjenim Američkim Državama".

No, većina medija odlučila je ne prenositi ostatak teksta, zbog čega je i došlo do pomutnje i uvjerenja da se panda zaista vozila poslovnom klasom, prenosi Daily Mail. Ipak, riječ je, naravno, bila samo o psini. U nastavku teksta se šaljivim tonom objašnjava da je panda Squee Squee bila umotana u plastičnu vreću i to kako ne bi zaprljala sjedište.

"Tijekom leta Squee Squee nije gledala filmove jer nismo mogli naći dovoljno velike slušalice za njenu glavu. Sa menija je naručila bambus sa prilogom od bambusa i desert od bambusa", dio je teksta koji jasno upućuje na to da je riječ o šali.

Pročitajte više