Prijateljica princa Williama i Kate Middleton: Njih dvoje prolaze kroz pakao

Foto: EPA

Kate Middleton i princ William "prolaze kroz pakao" tijekom njezine borbe s rakom, tvrdi njihova prijateljica dizajnerica Amaia Arrieta.

Arrieta, koja je odijevala troje djece kraljevskog para, princa Georgea (10), princezu Charlotte (9) i princa Louisa (6), rekla je da je shrvana dijagnozom princeze od Walesa. “Srce mi je trenutno slomljeno, mislim da prolaze kroz pakao, nadam se da će se vratiti. Stvarno je osobno”, rekla je za Telegraph.

Podsjetimo, obožavatelji kraljevskog para primijetili su da nešto nije u redu pa su počeli nagađati o čemu se radi, zbog čega je princeza morala objaviti video u kojem otvoreno progovara o svom zdravstvenom stanju.

"U siječnju sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspješna, međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan. Moj liječnički tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja", rekla je Middleton.

Objasnila je da nije ranije otkrila svoje stanje javnosti jer su ona i princ William prvo morali djeci objasniti što se događa. "Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem jača te se fokusiram na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, u svom umu, tijelu i duhu", dodala je.

Pročitajte više