Ovo je uređaj koji "pomaže da vam seks idući put bude bolji"

Screenshot: Indiegogo

U DANAŠNJE vrijeme nosivi uređaji sve su popularniji, a već odavno su pametni telefoni, satovi i pratitelji aktivnosti dijelom dnevne rutine mnogih od nas.

A ekipa koja je osmislila Lovely, pametnu igračku za seks, nada se da ćete jedan takav nosivi uređaj sad uvrstiti i u svoje najintimnije trenutke. Trenutno se za proizvodnju skuplja novac na Indiegogu, a ako kampanja urodi plodom na tržištu vas očekuje seksualna igračka koja se stavlja na penis i prati vašu seksualnu aktivnost: od potrošenih kalorija i broja "ulazaka" do intenziteta snošaja. Aplikacija na smartphoneu s kojom je uređaj povezan bilježi te i mnoge druge podatke prije nego što vam preporuči nove poze "da bi vam pomogla da idući put seks bude bolji", stoji na stranici.

Uređaj je napravljen od silikona, prilagođava se svim veličinama, a i vibrira u svrhu dodatne stimulacije za vrijeme seksa. Sinkronizira se s vašim smartphoneom preko bluetootha i ima bateriju koja traje sedam sati bez vibracije i dva sata sa. Puni se na posebnom punjaču koji dolazi u paketu.

"Ne morate ga staviti na penis. Možete ga staviti na dildo, na prste, na igračku koju ćete koristiti sami. Limitiran je samo idejama koje sami osmislite", kazao je Reid Mihalko, stručnjak za seks i koji radi na projektu. Ako se za Lovely do srpnja skupi dovoljno novca, u prodaji će se naći za 169 dolara. Oni koji doniraju novac svoj uređaj mogu očekivati do lipnja 2016.

Pročitajte više