Pjevačica šokirala izjavom: "Žene su same krive kad ih siluju"

Foto: Splash

PJEVAČICA Pretendersa, Chrissie Hynde, objavila je nedavno memoare u kojima je, između ostaloga, izjavila i to da kada je u pitanju silovanje, uglavnom nisu krivi počinitelji, nego žrtve. "Žene su često same krive kada ih siluju", izjavila je 63-godišnja američka pjevačica.

Hynde je memoarima otkrila i to da je 70-tih, kada je imala 21 godinu, i sama bila žrtva silovanja. Silovala ju je grupa bajkera, a ona tvrdi da je sama kriva za to "jer je bila drogirana i provokativno odjevena".

"Ako hodam polugola i pijana i netko me siluje, tko je za to kriv? Tip koji me silovao? Ma dajte molim vas, to je presmiješno", rekla je pjevačica te dodala: "Ako sam pristojno odjevena i normalno se ponašam, a netko me napadne, onda je kriv počinitelj. No, ako si odjevena u provokativnu odjeću i hodaš naokolo u visokim petama, to je kao da vrištiš 'Dođi i pojebi me'. Nadam se da nisam sada rekla ništa kontroverzno".

Hynde je u svojim memoarima također napisala i to da su zvijezde koje koriste svoj seksipil da bi prodale albume ili filmove obične prostitutke.

 

 

Pročitajte više