PlayOneov najveći uspjeh u karijeri: Ekskluzivno poslušajte remix novog singla Simply Reda

Foto: Press/Mario Pavlović Mili/Marko Pavlić

Do uspjeha se ne dolazi preko noći - to definitivno može potvrditi popularni producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović D'Knock & DJ Fresh Jay), koji je godinama klesao svoj zanat surađujući s eminentnim imenima svjetske glazbene scene, da bi im se ovih dana, kako kažu, ostvario dosad najveći uspjeh u karijeri. Riječ je o suradnji s legendarnom britanskom pop grupom Simply Red, koja se ponovno okupila nakon dugogodišnje pauze i nedavno objavila povratnički album "Big Love", pod producentskom palicom legendarnog britanskog producenta i dobitnika Grammyja, Andyja Wrighta.

Kako su Andy i PlayOne već ranije uspješno surađivali na nekoliko zajedničkih projekata, Andy ih je u travnju ponovno kontaktirao te iskazao interes da upravo PlayOne zajedno sa Zvonimirom Dusperom (a.k.a. Rei Noel) remixira Simply Redov novi singl "The Ghost Of Love". D'Knock, DJ Fresh Jay i Z. Dusper remix su napravili u kratkom roku i ubrzo je uslijedio odgovor od strane Andyja, članova banda i njihovog managementa da je PlayOneov remix uvršten na službeno izdanje singla. Izvršna producentica ovog projekta je Petra Crnetić za Svijet Produkcije.

Ovo je originalna verzija novog singla grupe Simply Red "The Ghost Of Love".

Ovdje poslušajte PlayOneov remix te pjesme.

Na službenom izdanju singla "The Ghost Of Love", osim PlayOneovog, nalazi se još i remix poznatog britanskog producenta Marca JB-a, koji je kao član legendarnog producentskog dvojca Bimbo Jones producirao velik broj remixeva za svjetske zvijezde kao što su Lady Gaga, Rihanna, Pink i mnoge druge, te remix talijanskog producentskog dua Phunk Investigation, poznatog po produkcijama i remixevima za svjetska top glazbena imena, a neka od njih su George Michael, Boy George, Simple Minds i Sophie Ellis Bextor.

Osim što trenutno ubire plodove svog dugogodišnjeg rada, PlayOne nastavlja puniti klubove u sklopu svoje ljetne turneje koja je u punom jeku. Tako su prošle subote nastupom oduševili publiku Noa Beach Cluba na Zrću.

Pročitajte više