Policija istražuje dečka Bobbi Kristine zbog ozljeda pronađenih na njenom tijelu

Foto: Splash

KAKO vrijeme prolazi, tako novi detalji oko slučaja Bobbi Kristine Brown isplivavaju na površinu.

Podsjetimo, Brown je pronađena u svom domu u Roswellu 31. siječnja, onesviještena u kadi.

Iako su mediji prethodno prenijeli vijest kako ju je pronašao njezin dečko Nick Gordon, BuzzFeed prenosi kako je djevojku prvo pronašao zajednički prijatelj Max Lomas.

Gordon je Bobbi Kristinu zatim reanimirao i pozvao hitnu pomoć.  Iako su ga mediji posljednjih dana predstavljali kao Bobbi Kristininog supruga, on joj je zapravo dečko. Naime, par je tvrdio da su se vjenčali, no odvjetnik Bobbyja Browna je u službenoj izjavio otkrio da par zapravo nikada nije ozakonio svoju vezu.

21-godišnjakinja se još uvijek nalazi u induciranoj komi u bolnici Emory University Hospital u koju je prebačena u utorak.

Okružena je članovima najbliže obitelji, a njezin je otac također demantirao vijest da će se djevojci isključiti aparati koji je održavaju na životu te da vjeruje kako će Bog "napraviti čudo".

Policija u Georgiji jučer je pokrenula istragu protiv Nicka Gordona i to zbog sumnjivih ozljeda koje su pronađene na tijelu Bobbi Kristine.

Iako nisu poznati nikakvi detalji oko ozljeda, TMZ javlja kako je veza Bobbi Kristine i Nicka Gordona bila obilježena burnim svađama i nasiljem te policija ne isključuje mogućnost da se par prethodno posvađao nakon čega ju je Gordon ozlijedio.

Zajednički prijatelj, Max Lomas, stigao je u njihov dom oko 9 ujutro, pritom zatekavši samo Nicka.
On mu je kazao da je Bobbi Kristina u spavaćoj sobi, a tek sad vremena kasnije, Lomas ju je pronašao onesviještenu u kadi.

Pozvao je Nicka koji je dotrčao i reanimirao djevojku. Lomas  je navodno naknadno kazao da je Nick počistio njihov dom kako bi sakrio krvave mrlje, no Lomasov odvjetnik inzistira na imunitetu za svojeg klijenta, prije nego što opet progovori i otkrije policiji nove detalje.

Gordon je također angažirao odvjetnika, ali nije bio dostupan za izjave.

Pročitajte više