Poludjela zbog uzdaha i stenjanja: Susjede zaratile zbog preglasnog seksa u stanu

Foto: Reddit

DVIJE stanarke stambene zgrade u Chicagu zaratile su zbog glasnog seksa u stanu jedne od njih.

Frustrirana stanarka odlučila je svojoj susjedi na vrata zalijepiti poruku u kojoj je na prilično neljubazan način moli da svoje seksualne aktivnosti obavlja malo tiše.

"Možeš li, molim te, pustiti glasnu glazbu ili bilo što dok se jebeš? Bila bih zahvalna kada ne bih morala čuti tvoje stenjanje kroz jebeni zid. I sigurna sam da takva stvari ne želiš dijeliti s potpunim strancima. Srećom za mene, nikad ne traje jako dugo", napisala je susjeda djevojci u stanu na broju 517.

I dok je ona vjerojatno očekivala posramljenu reakciju susjedne djevojke, ova joj je vratila jednakom mjerom, zalijepivši svoju poruku pokraj ove prethodne, piše Huffington Post.

"Draga susjedo, lijepo je upoznati vas kroz ovaj nevjerojatno ljubazan i civiliziran čin. Jesi li stvarno morala zalijepiti ovaj svoj ispad bijesa na moja vrata? Tvoja frustracija mojim užitkom me rastužuje i zbunjuje. Ne vičem i ne radim ništa što bi trebalo uvrijediti nekoga. Čini se da imamo najtanje zidove na svijetu jer, uvjeravam te, stenjanje je izazvano masturbacijom. Iz tog razloga 'ne traje jako dugo'. Znam što radim i pornići su besplatni, a imam i najbolji vibrator. Kupila sam ga u Taboo Taboo dućanu, u našoj ulici. Trebala bi si nabaviti jedan jer mi izgledaš pomalo napeto. SEKS JE PRIRODAN I ZDRAV. Ponosna sam na svoju seksualnost, stoga je tvoj pokušaj da me prikažeš kao kurvu ovdje beskoristan. Da si mi prišla na neki ugodniji način, rado bih ti udovoljila. Svi znamo da nam je stanarina previsoka. Plaćam dovoljno da mogu raditi što god hoću u privatnosti svog doma. I, VJERUJ MI, HOĆU! Savjetujem ti da odrasteš i nosiš se s time", odgovorila je "djevojka iz 517".

Njihovu prepisku fotografirao je jedan korisnik Reddita te fotku objavio na toj društvenoj mreži. Poruke se više, navodno, nisu pojavljivale na vratima stana 517, a ove dvije su ubrzo maknute.

Pročitajte više