Posljednji pozdrav vozača kamioneta dječaku koji ih je obožavao dirnut će vas do suza

Screenshot: ABC News

KOLONA kamioneta koji su sudjelovali u pogrebnoj povorci prvo je šokirala sve koji su je vidjeli, no kad su saznali zbog čega su se vozači odlučili na takav potez, oči su im zasuzile.

Bio je to pogreb trogodišnjeg dječaka koji je 21. kolovoza preminuo od rijetke bolesti. Maleni Elijah Steffen obožavao je kamionete, a nikad nije imao priliku otići na Monster Truck Rally u Las Vegas. Televizija KNXV-TV iz Phoenixa izvijestila je da je u povorci sudjelovalo više od 100 kamioneta, uključujući vatrogasna vozila i stare vojne kamione, koji su u petak prošli kroz grad Mesu.

Sve je inicirao obiteljski prijatelj, koji je tražio da na pogreb dječaka dođe barem jedan kamionet. Na kraju je došlo njih više od stotinu.

"To je ono što zajednica radi za svoje članove. Svi smo se skupili, a upravo to je ono što je obitelj trebala", rekla je Sam Koster, koja je došla svojim kamionetom.

"Ne mogu zamisliti kako bih se osjećao da izgubim svoje dijete. Ako smo uspjeli izmamiti toj obitelji osmijeh na lice, onda je naš potez bio dobar", rekao je vozač Scott Campagna.

Procesija je trajala sat vremena a završila je na lokalnom groblju, gdje je dječak pokopan. 

Pročitajte više