Predsjednički kandidati Schtig & Gorilla: Za Hrvatsku koja će opet biti svjetski nogometni prvak!

Foto: Krešimir Stančić/Facebook

PRIJE samo nekoliko dana predsjednički kandidati Schtig & Gorilla u ekskluzivnom intervjuu predstavili su se Hrvatskoj.

Iako je njihova sljedba još uvijek mala, ne odustaju od prikupljanja glasova kako bi Hrvatska na predsjedničkim izborima imala izbor kao nikad dosad - dva predsjednika na čelu države. O svim svojim aktivnostima redovito obavještavaju na Facebooku, a sad su se javnosti odlučili obratiti i kratkim priopćenjem kojim su željeli naglasiti najbitnije točke svojeg programa.

A u njemu stoji: "Ovim se putem želimo obratiti svima koji su prepoznali priliku za bolju budućnost, priliku za korak naprijed, priliku za novi početak. Želimo se obratiti svim građanima Republike Hrvatske.

Svaki je početak težak, nekada nema ni smisla krenuti ispočetka, no u situaciji u kojoj se nalazimo, ne može se krenuti dalje, moramo podvući crtu i reći Yoshimpa! Mi smo u 'sutra' krenuli 'jučer'. Iako svi spominju kako smo novi na političkoj sceni, mi se već godinama uspješno borimo s neimaštinom, nesanicom, gonorejom, herpesom zosterom i stjenicama. Nismo se željeli isticati, nismo tražili zahvalu niti priznanje. Niti danas ne tražimo ništa od toga - tražimo bolju Hrvatsku!

Hrvatsku u kojoj će ponovno rasti rusomača. Hrvatsku u kojoj će se opet graditi brodovi (i manji čamci). Hrvatsku, koja će opet biti prvak svijeta u nogometu. Za nas ne postoje granice, ne postoje nikakve barijere, no ne umišljamo si da prepreka nema. Neke smo si prepreke postavili sami, neke su nam postavili drugi, no prošle su godine gomilanja, a nikako da se iste bace u zaborav.

Schtig je već jučer dogovorio monetizaciju premijera, a Gorilla sutra očekuje potvrdu o gradnji Pelješkog mosta, u potpunosti financiranog od strane EU, kao poklon u slučaju pobjede na predsjedničkim izborima. I to nije sve, Pelješki most napravit ćemo u svakom gradu u Hrvatskoj! Dalje nećemo obećavati, za sada ćemo se samo zahvaliti na podršci i prihvatiti odgovornost koju ste nam već sada dali. Kako običavamo činiti i u drugim sredinama u kojima djelujemo kao superheroji, sada i tebi Hrvatsko darujemo poziv u pomoć. Svaki građanin RH koji se ikada nađe ugrožen ili u opasnosti, u strahu ili bojazni... u grču ili bezizlaznosti... od sada može glasno kriknuti YOSHIMPA! - i očekivati da će Schtig i Gorilla već biti vrlo blizu, ukoliko već i nisu tamo...".

Pročitajte više