Pronašla svog "misterioznog stranca" nakon ljubavne poruke koja je postala hit

Foto: Facebook/Beachcomber Fun Cruises

SARAH, umjetnica iz Škotske, za vrijeme svog turističkog posjeta Novom Zelandu, na plaži u Pictonu uočila je zgodnog muškarca, no nisu se upoznali, a kako bi se to ipak možda dogodilo, Sarah je ostavila poruku na javnom mjestu u sklopu plaže, u nadi da će ju misteriozni muškarac nekako vidjeti.
 
"Sjedila sam na plaži kada si protrčao sa svojim psom i nasmiješio mi se... Jesi li možda zainteresiran za cugu/kavu/šetnju...? Ja sam u Wellingtonu trenutno, ali uskoro se vraćam u Picton...", napisala je Sarah, između ostaloga, u poruci i dodala da će ponovno sjediti tamo na istom mjestu, pa...
 
 
 
No, prije njega, poruku su uočili brojni prolaznici i tamošnji gosti pa je potraga uskoro postala internetski hit, a kako to obično biva, internet je napravio svoje i priča je uskoro došla i do Romea.
 
 
Romeo, koji se zapravo zove William Scott Chalmers, reagirao je brzo i odlučio doći na mjesto koje je navedeno u poruci. A odlučili su doći i deseci znatiželjnika upoznatih s pričom i nestrpljivih da vide kako će se susret odigrati.
 
 
Sreli su se u parku nadomak plaže, a William se pojavio s bocom šampanjca i rekao: "Hej, ja sam William. Znaš, mogla si mi jednostavno prići i zatražiti broj telefona. Idemo popiti nešto na neko tiše mjesto". 
 
 
 
Williamu je poruku koja je kružila internetom pokazao prijatelj, koji je zaključio da bi upravo William mogao biti muškarac s "potjernice" jer i on ima istu tetovažu zvijezde na torzu. "Naravno da se nisam dvoumio da odem na plažu i upoznam tu curu. Ali ne sviđa mi se sva ta pozornost javnosti, pa ću to nekako pokušati preskočiti... Oduševljen sam zapravo, nikad mi se ništa slično nije dogodilo", priča William za Daily Mail.
 
 
A čini se da je susret prošao onako kako se Sarah nadala jer je William otkrio i to da ju je pozvao na večeru. Radi li se samo o (dobroj) reklami ili je priča stvarna, možda ćemo saznati uskoro, a i o tome što će biti dalje sigurno ćemo biti pravovremeno obaviješteni s obzirom na ogromnu pozornost koju je priča postigla i na činjenicu da tisuće ljudi budno prati njihovu priču i izvještava o istoj na društvenim mrežama. 

Pročitajte više