Prosidba koja je postala internetski hit: "Moja najdraža žirafo, hoćeš li se udati za mene?"

Foto: Reddit/Facebook/Laura Ingram

MAŠTOVITI romantik potrudio se da njegova prosidba bude nezaboravna. I dok smo i prije imali prilike vidjeti niz sličnih pokušaja, ovaj je uistinu "kao iz priče".

Naime, Paul Phillips (31) iz Southern Pinesa za svoju je djevojku Eriku Ramos (27) stvorio slikovnicu o gorili i žirafi u kojoj je ispričana njihova zajednička priča, a na kraju slikovnice gorila žirafu i zaprosi.

Za ilustracije se pobrinula Yoni Limor, a knjiga je smještena na dječji odjel u lokalnoj knjižnici gdje ju je Erika i pronašla.



"Par tjedana ranije rekao sam joj da ćemo otići na večeru. Posudio sam neke knjige kako bi ih mogao vratiti prije nego odemo na večeru i moj plan je prošao savršeno. Dok smo gledali što ćemo posuditi, rekao sam joj da mi se ova slikovnica čini simpatičnom i zamolio je da mi je pročita", rekao je Phillips.

Paul je angažirao i fotografkinju Lauru Ingram da prosidbu snimi.

"Fotografkinja se pretvarala da čita, a kad je Erika počela listati slikovnicu, dopuzala je do nas i snimila nas tako da je Erika nije ni primijetila", rekao je Paul.



"Odlučio sam se za gorilu jer često idemo u zoološki. Ona obožava žirafe, a ja sam pomalo nespretan kao gorila. Uglavnom, priča iz slikovnice prati našu priču, a na kraju gorila zaprosi žirafu riječima: 'Moja najdraža žirafo, hoćeš li se udati za mene?'", objasnio je Paul i dodao: "Htio sam da sve prođe savršeno. Bilo je skupo, ali vrijedilo je jer plaćao sam nešto što ćemo pamtiti cijelog života".
 

Pročitajte više