Rasplakao se u sudnici...Kad je shvatio da mu je sutkinja prijateljica iz djetinjstva

Screenshot: YouTube

KAMERE u sudnici ulovile su emotivni trenutak u kojem je sutkinja s Floride shvatila da je osumnjičeni za pljačku koji se pojavio pred njom u sudnici - bivši prijatelj iz razreda.

Arthur Booth (49) bio je na saslušanju ovog četvrtka kad ga je sutkinja Mindy Glazer pitala je li išao u obližnju školu. "O moj Bože, o moj Bože", rekao je Booth kad je shvatio da je s njom išao u razred.

Nakon toga briznuo je u plač dok se Glazer prisjećala djetinjstva: "Ovo je bio najboljih klinaca u osnovnoj školi. Bio je najbolji klinac u osnovnoj školi. Igrali smo nogomet zajedno, sva djeca, a vidi što se dogodilo", kazala je. On je samo nastavio plakati.

Boothova sestrična kazala je da vjeruje da je on plakao jer ga je bilo sram: "Vjerojatno se sjetio kako je bio pametan. Volio je učiti, učio je jezike, bavio se sportom", kazala je, dodajući da su mu svijetlu budućnost uništile droge. "To mi je slomilo srce. Pokušavamo mu pronaći pomoć, jer ona mu očito treba", kazala je.

Glazer je Boothu odredila jamčevinu i kazala da se nada da će se vratiti na pravi put: "Sretno vam bilo, gospodine. Nadam se da ćete se uspjeti iskopati iz ovoga i voditi život prema zakonu".

Pročitajte više