Rekao joj da ne može biti s njom jer je "predebela da bi mu se digao", a ona je napravila ovo

Foto: Instagram

MICHELLE THOMAS imala je neugodno iskustvo na spoju s muškarcem kojeg je upoznala preko interneta.

I onda je odlučila cijelom svijetu ispričati što se dogodilo, da bi drugima pokazala što znači pravilno se ophoditi sa ženama.

Naime, ona je otišla na spoj s muškarcem kojeg je na svojem blogu nazvala Simon nakon nekoliko prepiski online. Otišli su na piće, a potom i na večeru u centru Londona. Simon ju nije previše impresionirao i iduću večer imala je zakazan drugi spoj. Ali, kad je bila na piću s drugim muškarcem, stigao joj je podugačak e-mail u kojem joj je Simon poručio da je obožava, ali nikad ne bi mogao biti s njim jer ne bi mogao postići erekciju.

"Neću ti lagati. Jebeno te obožavam Michelle i mislim da si najljepša cura koju sam ikad sreo. Ali moj mozak se napali na nekog mršavijeg. I iako me napaljuje tvoj um, tvoje lice, tvoja osobnost (i Bože...stvarno, stvarno, me napaljuju) ne mogu reći istu stvar za tvoju figuru. Imam osjećaj da bi me moje tijelo iznevjerilo kad bismo se skinuli. Ne želim da se to dogodi, srećo. Ne želim ležati pored tebe, a da me ti pitaš zašto nisam tvrd. Jako sam razočaran u sebe jer već jako dugo nisam za nekoga osjetio ovako nešto kao sad za tebe, ali pokušavam biti iskren prema tebi bez da zvučim kao totalni šupak. Mogli bismo biti fantastični prijatelji, flertovati i šaliti se i obožavati jedno drugog i...jebote... oženio bih te istog časa da si mršava jer ono što imaš u svojem umu je jedinstveno i stvarno, stvarno mi se sviđa", napisao je.


Thomas je kazala da je bila razorena kad joj je stigla poruka koju je pročitala kad je drugi muškarac bio u toaletu. Kad se on vratio nije mogla prestati plakati i ispričala mu je što se dogodilo, ali spoj je bio nepovratno uništen. "Ovo je noćna mora svake žene. To je ona duboko ukorijenjena misao koju imaš kao tinejdžerica i nikad zapravo ne ode, koliko god si zabavna i pametna... Da ako imaš previše kila, muškarcu ništa drugo nije važno. Ova je poruka probudila tu uspavanu misao koju mislim da ima svaka žena. Jedan mi je muški prijatelj rekao da 'niti jedan muškarac to ne bi rekao osim ako želi nekoga povrijediti'".

Kad se malo smirila Thomas je odlučila cijelu priču objaviti na svojem blogu, nakon čega ju je Simon zamolio da priču ukloni, ali ona to ne namjerava učiniti. Poručila je i da ju je dodatno motiviralo to što Simon ima 13-godišnju kćer koju nepovratno može uništiti ovakvim stavovima.

U svojem je odgovoru Simonu napisala da se niti u jednom trenutku nije predstavljala drukčijom nego što jest te da se i na njezinim fotografijama na Instagramu, koji je dostupan preko profila na Tinderu, može vidjeti kako izgleda te dodala: "Iskrena sam po pitanju toga tko sam: Opisujem samu sebe kao ženu koja voli pizzu i na Instagramu se mogu vidjeti moje fotke u bikiniju u kampanji za bikini za sve veličine. Volim misliti da me se doživljava kao samopouzdanu, sretnu ženu. Je li to razlog što si se za mene odlučio? Jesi li me vidio i pomislio: 'Gle, ova ima predobro mišljenje o sebi, to treba spustiti malo?'.

Ono što me stvarno zabrinjava i što je stvarni razlog što ovo iznosim javno, jest činjenica da imaš 13-godišnju kćer. I želim ju ohrabriti da voli, uživa i brine se o svojem tijelu. Ono pripada njoj i samo njoj. Hvali njezin intelekt i njezinu kreativnost. Neka uvijek pomiče svoje granice i bude neustrašiva. Neka razvije neprobojno samopouzdanje tako da ako (bit ću nježna, reći ću 'ako') dođe trenutak da neki mali, nesretni čovječuljak pokuša to pokvariti, ona odgovori ovako kao što ja odgovaram danas".

Poručila je Simonu i da joj se više nikad ne obrati i da se nada da će svaki muškarac koji ovo čita promisliti dvaput prije nego što ovakvo nešto napravi ženi.

Muškarac s kojim je bila na spoju kad je primila Simonovu poruku javio joj se nakon što je objavila ovaj tekst i ponovo su u kontaktu.

Pročitajte više