Robert De Niro rasplakao se pred kamerama: Znam točno kroz što prolazi

Foto: Press

LEGENDARNI holivudski glumac slomio se pred kamerama i počeo plakati tijekom razgovora s novinarkom Katie Couric.

Glumac koji je u svojoj karijeri najčešće glumio "opake" likove, nije mogao suzdržati suze pričajući o pripremama za film "Silver Linings Playbook" redatelja Davida O. Russella koji je ove godine nominiran za Oscara.

Radnja filma vrti se oko muškarca koji se bezuspješno pokušava uklopiti u društvo unatoč bipolarnom poremećaju od kojeg pati. Scenarij filma nastao je prema osobnim iskustvima Russella čiji sin također pati od bipolarnog poremećaja. 


"Ništa u životu nije teže nego kada ne možete otkriti što u takvim situacijama činiti. Pokušavate sve i nikada ne smijete stati. Vaše srce neprestano mora rasti", rekao je Russell.

De Niro se rasplakao u trenutku kada ga je voditeljica pitala osjeća li veću odgovornost zbog snimanja filma u koji je redatelj uložio toliko osobnih iskustava.

"Naravno da ga razumijem", rekao je De Niro i nakon duže pauze počeo plakati, dodavši: "Ne volim biti previše emocionalan pred kamerama, ali znam točno kroz što prolazi". Glumac je vrlo vjerojatno reagirao emocionalnije zbog vlastitih iskustava. Naime, njegov sin Elliott pati od autizma.

S vedrije strane, De Niro je nedavno ostavio svoje otiske na pločniku ispred poznatog Chinese Theatera u Hollywoodu. Ceremoniji koja je održana u njegovu čast prisustvovali su Billy Crystal i David O. Russell koji su pritom odali počast glumcu i pohvalili ga zbog niza odličnih uloga koje je imao u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Pročitajte više